kesinlikle katılıyorum.. ne öle virajda bariyerlere dokundura dokundura devam etme falan :)Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Printable View
kesinlikle katılıyorum.. ne öle virajda bariyerlere dokundura dokundura devam etme falan :)Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Gran Turismo 4 bayagi eskidi yaw :) Ama super oyun, buyuk ekran widescreen, direksion vede gaz pedal seti, ondan sonra da tum gun Nurburgring :D
"drift için GT3 çizgi yapıcaksanız GT4 "
kesinlikle katılıorum.
bende yeni zannediyordum bea baya geri kalmışız napalım yokki ps miz :)
lan bende hangi oyun alıyim die düşünüyodum san andreas almıştım sıkıldım ondan şimdi gt4 alıcam:) ben daha önce hiçbi oyunda honda accord olduğunu görmemiştim:)
iiide o işin çakallığına kaçanlar için gecerli yoksa aslanlar gibi frenini yapıcaksınAlıntı:
Onu-R Nickli Üyeden Alıntı
birde biz bütün yardımcı ögeler kapalı oynuoruz varsa o şekilde pisten kontrolunu kaybetmeden gidebilicek hodri meydan :)
eger yardımcı ögeler açık kullanırsan tamam dedigin dogru bariyerlere çarpa çarpa gidiosun ama bizim oynadıgımız gibi herşeyi kapatıp oynarsan bariyere çarpar çarpmaz spine geliosun
vede unutmayın kü dünya üzerindeki en gercekçi simulation dır GT4
hemde bütün arac sesleri orjinalinin aynısıdır:)
arabaların hepsine baktım güzel arabalar war...hatta modifyde çıkan amuse nin s2000 ni bile war(karbon skyline de war)
GT1,2 ıcın ps aldım gt3,4,a-spec ıcın ps2 aldım..bu gıdısle gt5ıcın ps3 alcam :D
amuse un iki adet s2000 ni varAlıntı:
fastest Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca operanın kide var
mugende var
ama en manyak ses spoon da fena bagırıo makina
titan r1 skyline ım da var garajımda R5 lastik almasssanız yolda durmuo habire sarıo makina ve egzosu na kadar birebir orjinal maviligi bile :)
bide bi makina öneriim oynayanlar için cok hoşunuza gidecek catherm super seven alın vtec sesinin aynısı var ayrıca fena drift car:)
önerilerin için çok teşekkürler
Gt4 te Alfa 147 GTA ya racing-exhaust kit koyun ve uzun tüneli olan bir pistte bir vitesi tünel içinde bitirin . Çok büyük bir senfoni hatta bir fantezi !
Spoon s2k çok güzel ses veriyor gerçekten. Birde M5 v10 :)
pekiii size bi soru lfs we gt4 ü karşılaştırırsak hangi oyun hangi bakımdan daha iyi bakiim????:)
yaa gorkem alfa'da guzel ses warda yurumuyo be..BMW 1.20d alıp modlayın..manyak yuruyo,vırajları super..sesı harıka..cuff cuff dızel :)
fastes buda sorumu yaaa tabiki gt 4 :)
heraldee GT4..HATTA gt 1 bıle:D
ya şimdi çoktandır ps2 oynamadığım içün, we kırk yılın birinde oyun alıcağım içün, bari orjinal aliim dedim we parasını görüncee hemen waz geçtim(şuan ağlıyorum:( )Alıntı:
vtecGS Nickli Üyeden Alıntı
OOOHAAAA!!!!:DAlıntı:
ahmetbaha-drs Nickli Üyeden Alıntı
gt4 oyun ama lfs degil :);)
bana gt 4 te çekici gelen tek şey gerçek pistler ve arabalar, onun dışında gt4 ün esamesini okutmam lfs in yanında :)Alıntı:
fastest Nickli Üyeden Alıntı
gt4 oyun, lfs simülatör :)