35 GTR 35 de daha bi başka olur sanki :)
Printable View
Maşallah, Allah nazardan saklasın. Müthiş araç. Yuw gittikçe artmasa bari fiyat. Komşuda pişer bize de düşer. :)
hayırlı olsun minikler allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
kasko olayı nasıl olucak?
kanka sıkmıosun dimi harbi aldın gelıo yani? bak vaLLamı yemin etLan?
ya bu v-spec deil dimi :)
hayırlı olsun kazasız belasız diyelimde.bu araç minik abilerimizin mi? yoksa başkasının mı?
@ Sulhi abi bir akrabalarına almışlar sanırım
V-spec 2010'da çıkıcak
Dun okulun onunde gordum bitane cidden mukemmel bi alet. :icon_tup:
ve miniksler tarhine geçer .. Maşallah bro lar allah sahibine kazasız belasız sürmeyi nasip etsin ...
hımm konuyu actın demek miniksim ben gizli kalsın istiyordum nese ne zamanm teslim alırım aracı:)
hayırlı olsun cok şaşırmadım doğru seçim...
hayırlı olsun f-16 ne zaman gelio :)
Hayırlı olsun.. Cok güzel bi tercih..
kazasız belasız.pınarbaşında gazlarken görürüz inşallah:)
kasko da sıkıntı yok. yapılıyor.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin..sky plakada güzel olur ona :p
host:Danahtarı montu gorunce dedım bunlarımı satıyor alalım hemen dıe baktım arabaya bak.yakısır sıze en guzelı ama olum bızım memlekette guler yuzlu egıtımlı polıslerı oldukca ne bodysını ne sesını anlamazlar.
maşallah gercekten cok güzelmiş şu anda en kupon arac olacak heralde...kazasız belasız güzel gunlerde binmek nasip olsun inşallah.Heryerine nazar boncuğu asın ama anladığım kadarıyla sahibinin onada ihtiyacı yok :) beyazıda iyi olurdu neden düşünmediniz
süper seçim...;)
Hayde bree maşallah hayırlısı olsun.
Enteresann bir durum garanti işi buradakilerde nissan değilmi.
biraz düz mantık yaptım almanyadan aldığım mediamarkt malzemesinin garantisi burada geçiyor tabi ora amerika ama denişik.
Neyse hadi hayırlısı olsun kazasız belasız.
kasko nasıl bi fiyat biçecek buna merak ediyorum ne ile kıyaslayacak :D
abim ben kuzen ekranda dona kaldık gozler faltası gbi oldu saskınlıktan suan .HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ GUNLERDE KULLANMANIZ DİLEGİYLE....
garanti tamamen japonya ıle alakalı. kasko tahmını 20.000ytl cıvarı olucak. hesaplarımıza gore.
renk secımının bu olması GTR R35 ıcın ozel renk olması. 7 kat boya var bu renkte. cızılmez boya. gtr ın ozel rengı ve en pahalı secenek.
Hayırlı olsun, en kısa zamanda yollarda görürüz insallah ;)
hayırlı olsun gercekten harıka bır araba : )
m3 almaktansa...
ALLAH ağız tadıyla bindirsin cok güzel maşşallah.
Maşallah Allah kazasız belasız binmek nasip etsin sahibine...Umarım yakında videolerınıda görebiliriz.Sağ salim teslim alında aracı... Tkrar hayırlı uğurlu olsun...
maşallah nediyim dondum kaldım walla allah en kısa zamanda kavuştursun :)
Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın:)
hadi be montu görünce kaca satıyonuz dicektim :D
Saka gibi dedikleri bu olsa gerek :)
Şimdiden hayırlı olsun
Maşallah kazasız belasız çok güzel.
masallah hayirli olsun .
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın
beyler , işte bu "süper iş"...
valla argo kelime kullanmadan anca bu kadar ifade edebiliyorum...
:):):):):)
helal olsun kanka sizlere yetkili bayinin yapamadıgını siz yaptınız,inş canlısınıda görmek,binmek, denemek nasip olur:)
İnşallah teşekkürler.....