Olmazsa iyi olur kanka :)))
Printable View
denemeler zevkli olacak gibi şimdiden deneyecek araçlara maşallah
Yasin hayırlı uğurlu olsun uzun zaman oldu YGZ 'yi izlemediğimiz lütfen araçlara go pro veya düzgün çekim yapan bir kamera koyun polemik olmasın belgesel tadında videolar izleyelim :D
Hoppp
Neoluyo burda abi aksam ben hazir kita
White typer bide m5 haber vercek istanbul disinda tatildeler bugun donerse gelcek benle alakasiz olur ama baska arqba gelmezse biz
Cikar basariz ☺️✌️
stack çıktı heralde kaputtan üff +10hp. bornozluda yaptıysa upgrade i tama:)
ünlüye ünsüze, pd ye 24 e, rs lere ///M lere sen ne rollingci çıktın beee:))
Yok yapmadim tatilden bugun geldim valla ygz aradi kimse gelmiyo dedi kirmadim adami daha uyku uyumadim vallahi bu hafta o dediklerimi yapcaz isallah sokme stack 200 devir accam 9000 doncem suan 8800 fakir isi valla saka maka 3 boy alirsam yaptiklarimida ozaman ucan kusu birak paparazicelere bile sikarim ☺️☺️Serhatim✌️
Maşallah Yasin bahadır ustadımında ellerine sağlık ve diğer ustalarının Anadolu yakasına geçerseniz haberimiz olur geleceğim White rs ile bahadır abiylede,konuştuk bugün rabbim,kaza bela,vermesin şimdiden,maşallah güle güle kullanman dileklerimle
Yasin bey ☺️ telinize ulasamiyorum ararmisin abi beni musait olunca
Guzel denemeler olsun dun arabama bakim yapiyordum saolsun yasin aradi ama maalesef cikamadim. Sizlere simdiden guzel denemeler olsun kazasiz belasiz
Cakara madallah kankim makinayi 7/24 kosturuyorsunn kazasiz belasizz