Deneyenlere tebrikler, sonuçlar ne oldu?
Printable View
Deneyenlere tebrikler, sonuçlar ne oldu?
masallah deneyen araclara. DEV e ayrı bi maşallah diyelim. Sonucları merak edıyoruz.
Masallah ve Tebrikler deneyenlere.. videolari merakla bekliyoruz...
207yi duyup küçümseyip denemek istemeyenler cevabini almistir herhalde. Tebrikler Serdar
Dün gece gelenlerin ayağına sağlık, Serdar deneme teklif eden herkes ile denedi, bana göre gecenin galibiydi güzel sonuçlar elde edildi,videolar çekildi gerekirse koyulur araçlar sahiplerinin izni ile, bu arada mehmet ustanın ellerine sağlık, serdarında kesesine bereket. Dev Rc kocaman Maşallah, deneyen araçlarada Maşallah.
Mehmet usta eline sağlık füme bitiyor mu ? :)
Antalya'nin DEV'i istanbulda da DEV olduğunu kanitladi :) direksiyon da serdar varsa bir kere daha dusunmek lazim yarisirken :)
Serdar kesene bereket, mehmet ustamın da ellerine sağlık.. 207 RC yürümüyor diyenlere gelsin videolar o zaman :D:D
Hayat sizin hızlı;) araçlarınızdan ibaret değilmiş demekki :hahaha::hahaha::hahaha:
Yazmış adam demek ki bi bildiği var bi de böyle düşün :p:p:p:p:p
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net...46613813_n.jpg
Masallah Dev istanbuldada Devlesmis
DEV Rc ye ve sahibine maşallah antalyalardan kalkıp buraya gelip deneme yapmış herşeyden önce bundan dolayı tebrik etmek lazım.
istanbulun hızlı rc si nerdeydi dün gece :D
bundan uzun zaman önce çok hızlı 207 yaPtık dedigim zaman dalga geçiyordu millet benimle. sen eski hondacısın şimdi pejo aldınya en hızlı olur diyorlardı gerçekten hızlı diyodum rocco ile deneyelim diyorlardı bari diyordum polo gti olsun kimse denemiyordu gördünmü bak noldu şimdi
Masallah tum araclara ozellikle DEV'e.Ama ins hersey bu kadar guzelken yine igneleyici muhabbetlerden dolayi tartismaya donmez.
Hızlı çoktu istanbulda nerde videolar tek kişi dahi gecemedimi 207 yi hep diyorum antalyanın arabaları daha hızlı 207 mize maşşallah
Lafta hızlı çok :D
Hemenn face lere videolar konulmaya başladı benim umrumda bile değil :) ben videoları yüklerim izlersiniz . Ben video bile yüklemeyecektim arada özgün alptug var diye şuan yoldayım en kısa zaman içinde izleriz videolarımızı madem
En kisa zamanda koyarsin videolari serdar millet ds 3e 3 boy attik diyo onlar nasil olcak? Sedeki videolari atta erken bastiklarini degil ayni anda bastimiz iki tane olabi atarsin altina eklersin ds3 un full takili oldunu ayana saglik bu arada kazasiz belasiz 207 guzel gidiyo gercekten...
türk rolling tayfasında bir video yayınlanmış ds3 geçiyor 207 yi videoda
ozaman atmosferik typer dan yavaş 207 çok hızlı gelmedi bana sanki övüldüğü kadar ?
kardeşim yorumumun ucuzu pahalısını bilmiyorum ben sadece video gördüm ona göre yorumladım orda değildim ama ds3 bildiğin geçmiş 207 yi videoda bir katakulli yoksa yani bunu görüpte 207 geçmiş çok hızlı yazamam sanırım dimi :icon_tup:
geçenlerde aynı ds3 atmosferik typer ın 3-4 boy gerisinden gidiyordu sonuç olarak atmosferik yüklü bir typer bu 207 ye 5 boya yakın bir fark atabiliyor yani böyle düşününce bana büyütülcek bi araç değilmiş gibime geldi yazılanlara göre baya hızlı düşünmüştüm sadece hepsi o tüm araçlara maşallah
https://www.facebook.com/turkrollingteam
ben burda gördüğüm videoyu yorumladım kardeşim banane 100-200 den
Okan koyacağım videoları ben gectiğim halde video ne sağa nede sola koymadım ben aradaki farka bakmam ben önümde giden kara taşıdı varmı yokmu ona bakarım boy hesabı benim için önemli değil ben özgünü çok severim sizin arabadada maşşallah çok güzel veriler aldı 328 hp çok ciddi güçler azda yolda gelir 3-5 hp allah bereket versin arabanıza kötü demiyorum ama benimki daha iyi buna emin ol şüpen varsa iadeyi ziyaret antalyaya beklerim
Yok erken bastın diyorsun basmasaydın
yok kornayı duymadım niye basıyorsun madem kornayı duymadın senin şanzuman kısa 6 ileri gecebilirsiniz beni ama şimdilik olmaz
masallah arkadaslar uu ds3 ile rc denemeleri keyifliydi ıkı kardeşimizin ayagına sağlık kasarlık yaparak ortalıgı germesın kımse
Sanziman kisa 6 ileri 200 lerde birakiyosun ben 5 e attimda serdar emin olabilirsin benim arabam senin arabandan daha hizli he solede diebilirim sana bu islerden az cok anliyoruz ya sökük arabayla hic sökuk olmiyan arac arasinda ne kadar fark olcanida bilirsin neyse evine gttinde ac bak 20 kere denedik kacinda biraktim erken bastin icin ondan sonra koyabilcdgin kivamdaki videolari koyda bizde izleyelim
bak şimdi oldumu hiç....
akşam deneyen bütün arkadaşları tebrik ederim. o kadar kalabalık olmasına rağmen kazasız belasız atlattık.
ama doğru söze ne hacet derler dimi.. bazı gerçekler var söylemek gerekir serdar dün akşam tanıdım çok güzel bi insansın ayağına sağlık kesene bereket buralara kadar geldin araba denedin maşallah aracın gerçekten iddaalı ve güzel gidiyo ama benim tek anlamadığım neden erken basıyosun madem araban hızlı gerek yokki böyle bi şeye bakkk insanların azına laf bırakıyosun ben dün akşam arabam bozuk ama olsun ben bu gece kırmaya geldim dedim aracın patırdadığını baskı kaçırdığını ordaki cümle alemde duydu ve denicem dedim. seninlede denerim dedim ama erken gaza basarsan bende bırakmak zorunda kalırım. neyse inş başka bi zaman başka bi yerde daha sağlıklı deneriz.
not : antalyadan yazan arkadaşlara söylüyorum gayet haklısınız sevinçlisiniz arabanıza maşallah güzel gidiyo ama biraz fazla abartıyosunuz DEV DEV DEV...
büyük yazınca bişeymi oluyo yada cidden devleşti falanmı sanıyosunuz lütfen yapmayın eğer akşam onu geçmek olsaydı maksat istanbulda daha çokk hızlı araba var. şöyle söylerseniz daha mantıklı olur kendi kategorisinde 1.4 1.6 turbo araçlara göre dev demeniz daha yerinde olucaktır. :icon_tup:
207 nin ici sokuk malzemelerin yoplami 80 kg geliyor. E ondeki koltuklar 10 ardan 20 kilo diyin. Rc 60 kg atmis. Rc kilosu 1240kg. Varin hesabinizi ona gore yapin. Ds3 1180 se.
Bir kere su konuya bi aciklik getirelim;
Ds3 typerla denediginde ayari tam bitmemis 1,3-1,4 basincla zannedersem 280 hp civarindaydi
Typerla o sekilde denemis ve 3 boy arkasinda gitmis.
simdi insanlar dun geceki ds 3 le onceki halini olcu alarak yok rc typerden yavasmis falan boy hesabi yapiyor bu sadece yanlis bi degerlendirme olur.
Dun gece ds3 ayarlandi ve babalar gibi MD dynoda 330 hp guc cikardi ve hemen ardindan denemeye gidildi ve sonuc bu :)
Bu arada ds3 un full takili hali bile sokuk rcden hafif olabilir:) 207 rc 1260 kilo agirlikta sokerek 70-80 kg atsa hemen hemen ayni oluyorlar..
Araclara masallah 207 yuzumuzu kara cikartmadi
şu erken basma muhabeti nedir ?
daha önce ddl czt de de aynısı olmuş videolarda baya bariz erken basma ve akıtma olayları görülmüştü yani bunlara ne gerek var bu şekilde deneme yapılıyorsa zevkine deil tamamen hırs ve geçme amaçlı denenmeye gelmiş demektir hiç yakışmıyor
ddl czt yi kullanan arkadaşla 207 yi süren aynı kişimi ?