ben yazdıgımı editlemem kardeş
senide liste başına yazdım
elinden geleni ardına koyma gaaaari
Printable View
ben yazdıgımı editlemem kardeş
senide liste başına yazdım
elinden geleni ardına koyma gaaaari
Cakaragol kankim olsaydı gösterirdi size erken basmayı
Ama adam allah bilir hangi beach de hangi mankenle..
iddialı hırslı yarışlarda hep aynı senaryo zaten roolingde 2. kornada basmayan rüzgar yapmayan akıtıp birden basmayanı taşlarlar artık kanun adalet bu sanırım artık.
yorumlara dikkat ediyorumda yorum yapanların çoğuu
Ege, Akdeniz ve İç anadolu bölgesi RC iyi yürümüş diyor
Marmara bölgesi ds3 iyi yürümüş dio
HALA takım tutar gibi marka veya bölgeselcilik yapıyoruzz.
la olm 2 arabada benim fazla gereksiz yorum yapmayın atarı gideri olan varsa buyrun 2 sinden hızlı varsa yazarsınız yoksa mırmır etmeyin
dr dedigin ds3 bumuydu
Bida ist e geldinde tekrar goruruz serdar yazarsin bana deneriz tekrar bide araba nasil sokukuyomus goruruz bizde bakar oreniriz bu arada uu yu ben kullaniyodum her denemede brakebost yapiyodum ama 70 gibi deneyelim diyosak ve iki araba yan yana bosst dayken esit durmasi cok zorsa anlasmazlik oluyo arabayi kullanan benim brakebosst yapmaya calisan benim insallah bigun oretirsinizde nasil yapildini yapariz bizde ilk kez hizli araba kullaniyorumda ...
Sevgili Özgün Allah tan bir mani çıkmaz ise Ağustos sonu Eylül başı gibi ben yeni hazırladığım 207 RC( ile İstanbul a geleceğim aracımın gidişini görmek için.
Belki Serdar ile beraber 2 araba geliriz belli olmaz.
Sizin misafirperverliğinizden hiç şüphem yok, geliriz dostça deneriz geçen geçer, sonuçta hepsi teneke parçası :icon_tup::icon_tup:
Sınıfımdaki tüm araçlar ile denerim.
Selamlar.