Birikmiş trafik cezalarım var, vergi dairesine gitsem hepsini taksit yaptırabilir miyim?
Böyle bir şansım var mı ?
af çıkacak diyolar gerçekmi bilmem ben olsam beklerim![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
eski borçsa yapabiliyolar kolaylık olsun die gidip sorman daha iyi olur![]()
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Tebliğ süresi dolan borçlara yapılmıyor diye biliyorum Onur abi. Sen yine de bi sor.
Zirve hala tek kişilik...
Adalet bakanı.
Saçma sapan ki, öyle bi saçmalık yok .. Emniyet postaneye veriyo cezaları, postane dağıtıyo ilçelerine, postacıya geliyo sıra, postacı bakıyo evde yoksun, çat diye götürüp muhtara bırakıyo, o anda sana tebliğ edilmiş sayılıyo işte .. Muhtarın da dünya umrunda olmadığı için sen ceza yemişsin yememişsin, faiz binmiş binmemiş hiç haber verme vs yok ..
Muhtar diye adam seçiyoruz, ama bu işlere de bi çözüm bulunması lazım .. Sadece ikametgah vermek için muhtar olunmaz ki .. Bu da bi hizmet görevi sonuçta ..
Insta : Nardohawkeye
Insta : Autolyewax
Şuan sanrım vergilerle birlikde internetten ödeyip karta taksit yapabilrsn ay sonuna kadar. geçen sne bir arkadaşm yapmıstı
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yaptırabiliyorsun... kız arkadasım kredi kartına taksit yaptırdı baya bir vergi borcu vardı muaneside geçmişti.. Önce taksit yaptırdı 1 gün sonrada muanesini..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Arkadaslar yeni konu acmiyim.bugun iki ceza geldi bes dakka ara ile yazilmis iki ceza telefonla konusmak diye.gecen ay hatirliyorum pes pese kopru trafiginde iki kontrol noktasi vardi ikiside yazmis demek.bu durumda yapcak bisi varmi acaba sure cok kisa aralikli oldugu icin
Yalniz cezalari yazan kisiler farkli biri balmumcu sapagi digeri baska sapak. Nasil itiraz edicez buna karakolami gidicez
pekı eksozdan ceza geldı bugun ıtıraz etsem degısen bısey olurmu arkadaşlar??
DİMMA 205 GTİ 16 V
1.
2.
3.
arkadaşlar bana gelen ceza sistemde falan çıkmıyor. erkenden yatırayım diyorum 14/07/2014 ceza tarihi ama 08/08/2014 tarihinde ceza eve geldi beyaz bi kağıtla bende o kağıdı attım. şimdi vergi dairesine gitsem nasıl yapcaz indirim işini![]()
cezanın üstünde ilişmiş baska bir kagıtta tebliğ tarihi diye yazar ozamandan itibaren onemli olan indirimli kısımı yakalaman için
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)