İki üç opsiyonla beraber 155 bin liraya çok güzel araç oluyor dolu dolu ama tercih meselesi tabi:D
Printable View
245 hp lik motora aldanmayın volvonun üzerindeki şanzıman o motorun performansını çok sekteye uğratıyor. Ayrıca uzun senelerdir volvo kullanıcısı olarak volvo kadar direksiyon hissiyatı kötü bir araba olamaz. S60 R olsun yeni kasa s60 d2 ler olsun. Rezalet.
Motor T5 adı ile çıkıyor ama 4 silindir 245hp turbo, Powershift ve Geartronic değil yalnız T5 R-Design üzerinde ki şanzıman bu yeni 8 ileri ürettiklerinden, benim şu an için deneme fırsatım olmadı o nedenle yorum yapamam siz denediniz mi T5'i?
+Sürekli hızla,gazlamayla işi olmayan birisi için 55-60.000tl karla baya donanımlı,çok güzel bir seçenek olur T5 R-Design ama para sıkıntısı yoksa ileride alan kişininde aklı kalacaksa bence S3 alınmalı.
Ben alternatif olarak kesinlikle golf 7r derim.içi dışı daha bi güzel s3ten fiyat olarakta daha uygun üstelik aynı altyapıda araç,. Yol tutuşuda direksiyon hissiyatı ve frenleride gerçekten harika
S3 alınır bence. çokta güzel. sedan veya hatchback farketmez. aceleniz yoksa bence yeni cuprayı bekleyin. cupra veya S3 arasında karar verirsiniz. ben cuprayı görmeden S3 ü almazdım. arada 80 bin tl fark var nerdeyse.
Fiyat-performans açısından bi örnek verilmesi gerekiyorsa yeni cupra açık ara önde gider bence,,
2,0 265hp dsg6
videolardan izlediğim kadarıyla 0-100 de s3/golf R ın az gerisinde kalıyor ama 150-160 gibi yanına geliyor..opsiyon olarak hiç bişey eklemeye gerek bile kalmıyor,herşey standart donanımda,,
liste fiyatı 125,000 tl
Ben olsan altarnatif olarak Golf7 R alırdım altyapıları zaten aynı hemen hemen Golf R ın bana göre içide dışıda Daha güzel yarışçı ruhu var arabada :)
Ben Audi'den memnunum kalitesi, gelir-gideri,servisi memnun ediyor, farklılıklar olsada iç kısımda ki benzerlikler belli süre sonra sıkmaz diyorsanız S3ten çıkmaz macera aramazdım.
Audi güzel. .ama hep mi 4 halkali direksiyonu tutcam, servis şefide çok bilmiş vs. Gibi kafada sorular varsa önceliğim Golf R, cüzdanı biraz daha sisirirsem 2.35i olurdu.
Bu arada Otohaber ağustos sayısında kompakt sporcuların karşılaştırması var İlginizi çeker belki.. s3, cupra, 235i, golf r, astra opc, focus st, Megane rs test edilmiş.
s3 bu sınıf için güzel seçim ama ben olsam sedan isterdim, s3 için sedan daha güzel duruyor.
Connecting site...
Hatta bu aracın sahibiyle iletişime geçtiniz mi? 2.el istemem demişsiniz ama daha 3500 kmde ve rengi ışık vuran yerde mor oluyor gördüğüm kadarıyla. Düz kırmızı ya da beyazdan çok daha iyi duracaktır.
Bana da GOLF R daha etkileyici geliyor. Daha safkan spor havası var sanki. S3 normal A3 gibi geliyor görsel olarak.
ben megane rs alırdım
hiçbir şekilde sedan ve siyah renk düşünmüyoruz arkadaşlar. cupra da kalite ve imaj olarak beklentilerimizin altında. teşekkür ederim.
oylar yarı yarıya. forumun %60'ının honda ve bmw fanı olduğunu düşünürsek ankete göre s3 alınır. :D
Hızınıza s3 de yetişemez hocam maşallah her ay bir araç konusu :) Kısaca oda sizi bi süre sonra tatmin etmeyebilir, zarar edersiniz :) Sadece hızlı ve sıfır araç düşünüyorsanız alınabilir ama zevk alabileceğim s3 kadar hızlı olmasada olur diyorsanız bence farklı araçlara yönelin.
illa ki audinin vw'ye göre farkları vardır ama çok daha ucuz fiyata golf r seçeneği varken , s3 e o kadar para vermeye gerek var mı sizce ?
örn: Connecting site...
bence bu daha seksi duruyor s3 ten :)
Bizde Golf R var 9bin km de hatasız :)