Konu devamı : Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL
Konu devamı : Doğu turundaki arkadaşlardan haber alınamıyor ACİL
feribotla Adıyaman nemrut taraflarına geçtiyse ve yaylalara çıktılarsa telefon çekmez oralarda belki bir arıza durumu oluşmuştur.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Motorları üzerinde anahtar bırakılmış bi şekilde bulunmuş ve çadırlarıda bulunmuş kendileri kayıp şuan için.. çevreyi bilen birileri falan vardır belki dedim buradan
Yakında göl vs varsa aramaları suda yapsalarAklıma bu geliyor.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Allah allah yaa. Cok sasirdim ve uzuldum. Umarim zannedilenin aksi bi durumdalardir ve iyi olur hersey.
*On3r*
Çok üzüldüm ya :/ Kaçırma olacaını sanmıyorum motorlar yerınde duruyorsa hırsızlık vs. de değil.. aklıma kötü şeyler geliyor![]()
Allah korusun hayvan saldirisi fln olabilir mi. O taraflar nasildir. Ayi ve turevi hayvanlar daglik alanda yasiyor olabilir mi.. tovbe estagfurullah yaa(
*On3r*
Motorlar çalışıyomu diye baksalarmış keşke arza olduğu içinde bırakıp gitmiş olabilirler ama ikisi birdenmi veya benzin durumları neydi acaba hırsızlık veya gasp değil motorlar duruyo fırata yüzme ihtimali varmış ya orda bir şey oldu korku filmi gibi ürktüm resmen allah yardımcıları olsun bulunurlar inşallah ama kendilerinde olsalar kaldıkları yoldan geri gelirlerdi bu ihtimalde düşük
Facebookta gordum ben de. Ogrenilene gore bir koyde uzerileri brandali ve anahtarlari ustunde bir sekilde bulunmus motorlar. Cadirlar ise daha uzakta bulunmus. Muhtemelen kacirilma olabilir deniyor. Allah yardimcilari olsun
çok uzuldum ya halfeti çevresini biraz gezmiştim çok modern güzel gibi gozuksede geri kalanı dağ taş urkuyordu insanı
inş sağ salim bulunurlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Linkte kafalarına sıkılmış halde gömülü bulundukları söyleniyor.Screenshot koymşlar..Off çok fena yaa.![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Kaçırılma konusunda o bölgede terör olayı olmadığını biliyorum..
Allah yardımcıları olsun ne haldeler kim bilir
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Motorsiklet forumundan takip ediyordum ama üye olmadığımdan konu bir anda uçtu. Kötü haber olduğundan bahsediyorlardı en son. İnşallah sağ salim bulunurlar.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)