Gözaltına alınmış
Printable View
Gözaltına alınmış
konuya +18 ibaresi koymalıydınız. ben izlemedim , bu tür hayvana işkence eden aşağılık mahlukatları görünce izleyince sinirden kafamdan dumanlar çıkıyor çünkü. ne istediyse o küçücük savunmasız masum hayvandan. allah onu bin beter eder inşallah.
Cezası nedir arkadaşlar bu tek hücrelinin,hukukçu arkadaşlar cevap verebilir mi ? İçim parçalandı resmen.. Ruh sağlığı yerinde değil belli..
izlemeye cesaret edemedim ama bu tarz insanları gerçekten işkence ederek oldurmek lazım cezası bu olmalı
Birtane insan geçmemiş ya şansa bakarmısın 10-20 saniye baktım delirdim kapattım böyle insanlara nefes aldırmayacaksın !
Böle insanlar varken inanın hiç yaşayasım gelmiyor. Aynı havayı soluyoruz...
Bi de böyle insanlar var
Doğuştan Felçli Olan Thumper'ın Yürüme Azmi - onedio.com
https://www.youtube.com/watch?v=bI6058Y_v64
EN ÇİRKİN HAYVAN İNSAN.
böylelerini benzin döküp yakacaksın..
Bulundu beyler bu hanimefendi...
Beyzbol sopasıyla, agzıyla burnunun tam arasına son sürat bi patlatcaksın... görcek acıyı.
Kevaşe.
ah bu ****** çocuğu bi elime geçse...
Videoyu hiç açmadım dayanamıyorum bu tarz şeylere ,Allah belasını verir inş. imza attım bi faydası olur umarım.
Ulan ben 6 aydan fazladır horoz sesinden uyayamıyorum her ötüşüne küfür ederek yaşıyorum gidip hayvanı kesmeye vicdanım el vermiyor orspuda ki vicdana bak ya. Videoyu izleyemedim yarısında kapattım ya amk karısı tutuklanmadan serbest bırakılır yakalansa ne olacak. İnşallah oturduğu yerde toplu tecavüze uğrar
Tipini s**tiim şekle şemale gel hatırlamıyomuş o dişi kedi bile sana saldırmıyorsa düşün sen hayvanın hangi çeşidisin gece gece katil eder insanı !!!
istanbulda inşallah senide bulup böyle tekmelerler kim vurduya gidersin
Ismi bulunsun bunun gordugum yerde dovmessem en adi serefsizim
yazık günah ya bu nasıl bi Vicdandır.
En ağır şekilde cezalandırılmalı böyleleri..
Annesi kevase ayyas amk ocsi ne istedin lan el kadar kedilerden. Ben evde bizim halide yavruladigi zaman ellemeye kiyamiyodum aman bir sey olacak diye. Amk ayyas kutugu keske ellerimde olsan girtlagini sikmak icin iki saniye dusuneni ne yapsinlar. Kac senedir uyeyim surada bir kere kufur etmedim sinirden elim ayagim titredi surada.
.................................................. ................,.73737₺/&:&/&/&&:₺:₺:₺&:&:&&/:&82828/88:8:7:&:&/772:&₺:7:7:7:₺:₺;₺₺::₺₺:/₺/₺:&&/&&2&2&3&&2&2&:&/₺₺//7727/7/272&:&:&:&;:8:8/77/727/6:677/8:&7:7:&:&/&₺//7:737:7:7:7/₺27718:7/7:7:7:7:7;7:72₺2)2)26:6/6/76/6-)/₺/67:₺7/₺/&.₺/₺/7//₺₺/₺/)/₺₺3₺/)/₺-₺:₺&/₺/₺/&/
ne sövdüm be akşam akşam!
Serbest bırakılmış gelde delirme işte ...
Senin şeklini şemalini skym allahsız o.çocuğu
Allah ıslah etsin izleyemedim bende...
Bu orsp. Aklı dengesi yokmuş .Yavru Kediler ölmüş, kedilerin annesine ise haber doğru ise sahip cikildigini duydum .Kisirlastirilip , eve alinacakmış .Çoğu kez ziyaret ettiğim bir yer ve etrafında hep beslenen bakılan kediler vardır .Yasa acil çıkmalı .
Benim balkonun altinda besledigim bir kedi vardi, yavruladi. Insanlara yaklasmasinlar diye sevmiyorum elimle, cunku etraf gecekondu dolu, hayvanlara saldiran bebeleri dovmekten beter oldum. Neyse, iki sefer bunlara mama verdigim kaplari aldi biri, ki bahcem bana ait, kimseye derdi yok, kameradan yakaladim, ust komsummus, guzelce sictim carkina. Bu kariyi bana verseler, kamyonetle ezer oldururum.
Kanım dondu ******nun evladı nasıl insansın sen
Allah belanı versin serefsizin evladı !! Hayvana zarar vereni aynı bu p.ç kurusu gibi sopalıcan.
İSTANBUL FATİH SİLİVRKAPI SÜMBÜLEFENDİ MAHALLESİ. (SÜMBÜL EFENDİ CAMİİNİN YANI, ŞOK MARKET ÖNÜ.) Derya Koçak yaş 27 Beyçaıyırı sok no29 k:2 ( ADRESİ BUDUR )
diye bir bilgi var.......
Adi herif. İnşallah daha beterini yaşar
Kansız insan ziyanı kahpe çocuğu :Q@qqq
Allah seni ıslah etsin.
allah belasını versin ...
Amk karısı, yakalanmış..
psikolojisini sikeyim ya yokmu yakınlarda biri ağzını burnunu sağlam kırsın kadın psikoloji falan dinlemezdim valla :ofk:
Belli bir yerden sonra izleyemedim yani insan izlerken cildiriyor daha kotusu bu ve bunun gibi akli dengesi bozuk insanlar ile bir arada yasiyoruz orada oynayan kucuk bir cocuga bile yapabilicek kapasitede bir piskopati nasil salarlar aklim hayalim almiyor
Ulan bulup gebertsen adamdan sayarlar bide bunları
akli dengesi yok diye adam yerine koymayıp salıyorlarsa bunu öldürüncede ceza almayız sanırım.