174043689
Dusunursenız eger yardımcı olabılırım. Bıldıgım bındıgım, orjınallıgıne ve duzgunlugune ınandıgım bır arac.
Printable View
174043689
Dusunursenız eger yardımcı olabılırım. Bıldıgım bındıgım, orjınallıgıne ve duzgunlugune ınandıgım bır arac.
captiva mantıklı seçenek bencede kısa bi sürede olsa kullanmıstım. konforu falan iyiydi.
ford c max tavsiye ederim yakin bir arkadasimda 1.6 dizel var cok memnun. Surusununde cok zevkli oldugunu soyluyor.
ayrica ben captiva kullaniyorum ben cok fazla problem yasadim vitesinden cam tusuna kadar dolayisi ile tavsiye etmiyorum.
gerci benim kullandigim model galiba turkiye'ye getirilmedi.
Sıfır Skoda Yeti 16.tdi dsg full paket 72 bin lira olması lazım. Güzel tercih olabilir
Qashqai 1.5 dci düşünülebilir bence
Captiva'dan sonra en mantıklı seçenek ix35 olacaktır.
Yanlış anlamassan merak ediyorum neden çok geniş olmasını istiyorsun. Mesela bizde Golf 5 var 5 kişilik bir aileye sahibiz babam 183 abim 188 ben 196yım. 5imiz pek aynı anda pek biyere gitmeyiz ama gittiğimizde bile birimizin en ufak bi sıkışıklık yaşadığı yoktur :)
yok abi estağfurullah ne yanlış anlaması..
Bizim bi önceki aracımız scenic'ti dediğim gibi megane 3'e geçince arasındaki farkı gördük ikisinin iç hacim olarak megane 3 çok basık geliyor bize o yüzden biraz da büyük olmasını istiyoruz ki içinde ferah ferah oturalım :)
1.6 E-HDi Otomatik Allure paket full Peugeot 2008 de bulabilirsiniz... Sıfır veya sıfıra yakın.
Honda CRV baktınız mı hiç? O paralara bulabilirsiniz.