Geçmiş olsun abi.İnşallah bulunur.
Geçmiş olsun abi.İnşallah bulunur.
ya geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm umarım sağlam bir halde geç olmadan bulunur umarımtekrar geçmiş olsun
araç bulundu ama henüz elimize geçmedi enteresanve gebzede moda olan bir olayla karşı karşıyayız aracı çalanlar arkadaşıma cepten ulaşmışlar arabanın onlarda olduğunu ve 3bin ytl para getirilip verildiği taktirde arabayı bize teslim edeceğini sölemiş hırsızlar vermediğimiz taktirdede arabayı yakacaklarını ileri sürmüş ve tehdit etmişler bu nebiçim adalettir anlamadım kendi arabamızı almak için bu serefsizler epara ödemek zorunda kalıyoruz bu olay gebze ve civarında meşur oldu allah belalarını versin bunların
oha ya harbı ohaaa!!! gecmıs olsun ıbrahım.. abı polıse bunu soyluonuz ve bısı yapmıyor? ne kdr garıp ulke oldu cıktı burası ya.. adamlar tam teskılat, arkadasnızın cep numarasını nerden buldu onu merak ettım sımdı
polisin sölediği sey su onlar size cepten ulaşacaklar merek atmeyin sizi aradıklarındada bize haber verin biz hallederiz![]()
e ondan ote biside yapamazlar ama mantikli bi cevap vermisler. sonucta adamlar size temas etmeden bulmalari zor . siz haber verin gerisi onlarin isi ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
abi gebze biraz sıkıntı bir yer olmaya başladı son 2yılda artık polisde bize öle sölediyse siz düşünün derim halimizin ne olduğunu
Organize işler bunlar, başımaz işler bunlar...
Umarım bir an önce çözülür, düşman başına.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Çok geçmiş olsun yahu şaka gibi...
Çok sinir bozucu bir durum yaa...
Polis teşkilatınında bu olayla ilgili olabileceği ihtimali bile içler acısı
Telefon kayıtları vs bulunabilmeli bence...
Ne biliim bu uğur dündar vs. tv kanalları içinde güzel bir haber olabilir, polis teşkilatınada baskı oluşturabilir... Bence denemekte yarar var,yoksa kendi arabanı parayla almak insana çok koyacaktır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)