Arkadaslar resimde gordugunuz tipde british shorthair ariyorum yavru ve bu renk te olmasi tercihidir. Bilen goren varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Farkli renkte olsa kaplatip bu hale getircem galiba
![]()
Arkadaslar resimde gordugunuz tipde british shorthair ariyorum yavru ve bu renk te olmasi tercihidir. Bilen goren varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Farkli renkte olsa kaplatip bu hale getircem galiba
![]()
Elleme Sekelesin...
Yeni aldık bizde bir tane 3 aylık. Rengi bu değil ama bildiğin duman grisi füme gibi bişiSahiplenmek istedik ama bulamadık petshopların ayağına düştük Ataköy A Plus ve Beylikdüzü Marmarapark petshoplarda var iletişime geçin isterseniz.
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu tür hayvanların satışında petshopların ekmeğine yağ sürmeyin yani internette çeşitli sitelerde bir çok sahiplenmeyi bekleyen hayvanlar var onları tercih etseniz nasıl olur,
misal ben yaklaşık 1 ay önce bir yavru sahiplendim inanın yavruyu elinize aldığınızda cins olması yada olmamasının çok fark edecek bir şey olmadığını anlayacaksınız
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
RSA
motorsports
yatışa bak
mihav
facebook her eve bir kedi
sahibinden
buraları sürekli takipte olun, uzun vadede çıkar illaki
dün bi pet shop un onunde sigara iciyodum birini bekliyodum bi baktım cocuklar geldi ellerinde kafesler 8 10 tane kedi 1 tane yavru kopek var. Merak ettim ne bunlar dedim cocuklara toplatıyomus yavruları tanesine 10 lira veriyomus yavru icin kendisi 200 300 500 ne tutturursa..
Amin teşekkür ederim su an ailemizin maskotu oldu 4 yaşında bir oğlum var altalta üstüste oynayıp duruyorlar![]()
RSA
motorsports
Feriha'yı(fransız bulldog) hangi veterinere götürsem özellikle petshopdan alıp almadığımı sordular.Petshoplardan alınan hayvanlarda daha fazla hastalık oluyormuş ve gelişimlerinde daha çok sorun oluyormuş.Mümkün olduğunca barınaklardan sahiplenmek en güzeli.Bazı ırkları malesef barınaklardan bulmak zor olduğu için en azından bildiğiniz tanıdığınız anne altı veya çiftliklerden almak en iyisi.
Bu linki incelemende fayda var ..
British Shorthair Ücretsiz Kedi Sahiplenme ve Sahiplendirme, Kedi İlanları - Petarkadaş
Su ana kadar 4 tane sokak kedisi besledim o zaman bahceli evimiz vardı hepsiyle ilgilendim
şu an apartman dairesinde oturuyorum ve acıkcası cins kedi istiyorum.
Silver tabby british shorthair diye geciyomuş cinsleri
Elleme Sekelesin...
Bu kedi biraz daha california spangled cinsi gibi sanki kaplan desenli
www.atk.gov.tr
Fatal error: Call to undefined function huzur() in C:\Turkey\DENİZLİ\Life.php on line 2017
Kimi bendEn Daha Çok seversEn Onu Alırım Senden ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)