nasıl bir yokluk içerisindeye :D :D :D
Printable View
nasıl bir yokluk içerisindeye :D :D :D
Konun suyu çıkmış o zaman benden gelsin dedelere ......
https://www.youtube.com/watch?v=437sUkynh8o
Drahte, yazdıklarının başını okusam sonu gelmiyo sonuna kadar gelsem başı hatırlanmıyor. iyi arkadaş bişiler biliyosunda herkes burda psikolog ,sosyolog veya antrapolog değil 10 paragraf yazıcagına 10 cümlede anlat bizde anlıyalım.
Çok merak ediyorum o saatde aynı yerde mini etekli bi bayan geçseydi bu şerefsiz aynı şeyleri hissetmiyecekmiydi ? Yoksa azicik mantigi devreye girip, ulan yüzümü görür beni tanır eşgalimi verir hapse girerim vs. Die düşünüp vazmı geçerdi. Sapık işte kadın da olsa çocukda olsa köpekde olsa bu şerefsiz fırsatını bulduğunda en kötüsünüde yapar. Hasta dediğinin kendinden başkasına zararı olmaz bu şekilde başkasına zarar verdiği zamanda affı olmaz kimse kusura bakmasın.
kopek cok aliskin hic tepki vermiyo , bu kopek yollu :D
Harbi ya nasıl bir yokluktur arkadaş.
vermiycem vermiycem diye diye milleti ne hale getirdiler:)
Dedemin selami var Drahtecim yazdigini okudum yaziktir gitmeyin cocugun uzerine biz boyle cok cocugu hayata kazandirdik sizde uzerine gitmeyin evladim dedi . Ben dedemin sozunu dinliyorum kardesim gitmiyecegim uzerine ama forumda lafinin nereye gittigine dikkat et garajindaki kameralar konulu filmini cekmesin sonra. .
Ya bişey dicem bi tane sıçmık, *** , ** ,var ne zaman yazısını okusam sinir komasına giriyorum.....
gavat oğlu gavat şerefsiz herif
Şu konuda bile hala espri yapmaya çalışanlar var. Yazık vallahi yazık.
Piç.......
bir sonuç yada gelişme varmı konu ile alakalı arkadaşlar
bulundumu yakalandımı.çok merak ediyorum ne ceza vereceklerini
Hayvanseverler işin peşini bırakmayacaktır, bir gelişme oldumu takip edemedim yoğunluktan.İnşallah en kısa zamanda hakettiğini bulur yavşak herif.
Sokak hayvanlarından sonra çocuklar olacak hedefte, Allah belasını versin böylelerinin. Görsem döverek öldürürüm veled-i zinayı adamdan sayarlar. Gitgide çığırından çıktık.
Buarada hayvana tecavüz sıralamasında dünyada birinciyiz.
Köpek zikmek bel soğukluguna iyi gelir diye laf cıkartan bir milletiz
köylerde essek inek bafilemek de meshur diye cok duymuslugumuz var
nasıl bir miğde nasıl bir aclık bilmiyorum ama kesinlikle cezasız kalmamalı örnek teşkil edecek sekilde ciddi cezalar verilmeli
Burda bile espri yapanlar var..Nasıl bir yoklukmuş vs..Diyecek birşey bulamıyorum gerçekten.
Toplum olarak çok ciddi problemlerimiz var ama bizlere normal geliyor.