bende z13 sürümü var z13 için tweak bulamadım lfsmods ta tweak nasıl çalıştırılıyor onuda bilen biri yazarsa sevinirim...
Printable View
bende z13 sürümü var z13 için tweak bulamadım lfsmods ta tweak nasıl çalıştırılıyor onuda bilen biri yazarsa sevinirim...
ben çalıstırıyorum Z de tweak te bana q lazım z yi beenmiorm q var ama tweak i acmıo snr oldm
q tweakde c/windows klasörünün içine bişey atıyodun çalışması için onu yapmıyosundur.
bide z28 yani en son sürüm lfs ile q versiyonu tweak hemen hemen aynı. hatta aynı:D ama
z28 için crack varmı hazırda? bir tane indirdim ama açmaya çalışnca kapatıyor oyunu :) ayrıca bu arabaları değiştirmek demoda mümkün mü?
ya o zaman bi watandas suraya son sürüm linkini ve crackini koysun tweak le birlikte yaw :D
Z28 Crack´i engellemek için çıktı diye biliyorum.
Diğer özellikleri Z25 ile aynı.
lfs artık hergun oynaya oynaya çözdum saglam yanlıyorum ama şu nos denen zımbırtı nerden bulunur varmı bılen
oynayanlar hangi sürümü oynuyor?
Hahaha hadilan vardi senin lisansin yanlismi hatirliorum:D
Olum benim lisansimdan giripte carparsiniz millete yekta mistafa ceza yersem alirim anahtarinizi uyandirim:D
cagatay,ben laptoptayim kanka oynayamiorum,setup`im vs de yok bosnaya donim desktop`a geciim yapariz:D
patch V crack lazim :D dogukan bi el at sende vardir :)
bide z28 crak bulsana doğancan:D
aynen bende cektim calismadi
alpha s2 z crack olan varmı ya ben bile bulamadım :D vardı gitti hepsi