http://i.hizliresim.com/q9VzPB.jpg
????
Printable View
Az evvel arkadaşım gönderdi fotoğrafı. Silobas dorse gibi duruyor fotoğrafta.
http://i58.tinypic.com/2hd77uf.png
Allah rahmet eylesin 2 kişi vefat etmiş.
Çekicide de hasar yok gibi görünüyor kolona çarpmış deniyor ama kasası takılmış gibi. Tankerde damper de olmaz, aklım almıyor bu kaza nasıl olmuş.
eğer bu tanker sebeb oldu ise değmesi takılması mumkun değil kolununda yanından geçmiş gibi duruyor anlamadım
ben anlamadım bu işi, kolon sağlam, yükseklik yeterli, takılma şansı da yok?
Ölen kişiler için Allah'tan rahmet diliyorum.
Tanker modifiyelidir kesin.
Bedava yaşıyoruz şu şehirde yemin ediyorum.. Her yer harfiyat kamyonu, tır çekici vesaire.. Betondan,tozdan, trafikten, kalabalıktan gına geldi artık.. İşim ekmegim burada olmasa saniye durmam..
Ara ara anadolu şehirlerine düşüyor yolum, geçen hafta Samsundaydım mesela, pazar günü olmasına ragmen ortalıkta bir sakinlik var.. İnsanlar mutlu, önü deniz arkası orman.. Mis gibi yer..
Milletin kulp taktıgı Ankara bile buraya oranla kat kat yaşanabilir bir yer..
Yalnız şöyle de birşey var. Çekici çarpmış olsa hani aracın sağ ön tarafında hasar olması gerek ama fotolardan göründüğü kadarıyla çekicinin önünde vurma ibaresini gösteren bir hasar izi yok.
Üst geçit çekicinin üzerine düştüğü için kafada ezilme var.
Aracın sağının da olduğu fotoları görmek gerek bu fotodaki çekici çarptı diyebilmek için.
#47'nci posttaki mesajın doğruluk payı var bu görüntülere göre.
fotoğrafı şimdi kayınçoma yolladım, kendisi nakliye firması sahibi, bana dediği gabariden dolayı çarpmış yani bu tarz tankerler mazot ya da petrol taşımadıkları için standardın çok üstünde ebatlarla yapılıyormuş ve de damperi de olurmuş... tabelaya çarpmış sanki ben de öyle gördüm...
#50'nci mesajıma edit: Haberlerde üst geçit kolonuna çarptı dediği için çarpma ihtimalini yazdım.
49.mesajdaki resimde mevzu anlaşılıyor aslında.Tabelanın köşesini de almış hayvan herif.
Tabelaya çarpma ihtimali yok tabela yan yolda fotoğraf açısından dolayı öyle gözüküyor. Damper açık olsaydı (tankerde damper olduğunu hiç görmedim) çarpmadan sonra arkaya doğru yaslardı tankeri diye düşünüyorum. Kolon sağlam duruyor zaten. Kendi kendine çökme ihtimali yok mu bu köprünün?
gorgu tanıgı bırı ıle konustular damper acık yanımdan gectı tabelaya carptı kopruye vurdu dedı 5 araba arkasındaydım vs anlatıyodu eleman.
Ben 2006'da geldim iş için.. O zamanlar elimde bu alternatif vardı mecburen kullandım. .. Benim gibi binlerce insan var.. Ekonomiyi dogru düzgün yönetemeyen, istihdam açıgını çözemeyenler sayesinde sıkıştık kaldık buraya.. Şükredip çile dolduruyoruz.. Zaten ne kadar yalan bi memleket oldugunu bayram tatillerinde anlıyoruz..
resimlerde tanker bildiğin mağdur durumda köprü resmen üzerine çökmüş..
Bu tanker damperli tankerlerdenmiş, damperi açık şekilde önce tabelaya çarpmış, daha sonra köprünün üst kirişine çarpmış
ölenlere allahtan rahmet diliyorum yakınlarına sabır versin çok kötü bir durum...
damperi yokki bunun ? Bunlarda damper olmaz ki :soru:
http://img7.mynet.com.tr/hbr/2014/09...7286765555.jpg
http://img7.mynet.com.tr/hbr/2014/09...8195896952.jpg
Ölenlerin yakınlarına allah sabır versin.. Bir türkiye gerçeği daha, başımıza olmayacak işler geliyor. Damperli tankerde var bildiğim kadarıyla, köprüde tam kupayla tanker arasına çöktüğü için damperli değilmiş gibi duruyor.
damperli tanker var,
http://www.tr.all.biz/img/tr/catalog/263156.jpeg
cnn de damperi açık giderken ve çarpma anının net bi görüntüsünü verdiler
habertürk te canlı kazayı gösterdi arkadaslar serefsiz soför damperi açık geliyor ve üst geçiti alıyor direk!!!!!!!!!!!!!!
biz baya memleket olarak 7 göbek buralıyız, ki ben istanbulu aşık derecesinde çok severim. ama burada hayat öyle bi bozuldu öyle bi keşkemekşe döndü ki artık kendimi buraya ait hissetmemeye başladım. zaten şehir artık arapların suriyelilerin şehri oldu sayılır. memleket nere diye sorana istanbul dediğimde kendime acıyorum artık
evet damper acık gitmis.
İnternetten haberlere baktım görgü tanığı falan da damperi açık diyince en mantıklısı böyle oluyor sanki
habertürk şu an görüntüyü veriyor
herif baya baya kasapmış, bu tiplere emanetiz şehirde işe bak
a.q. bu kaçıncı damper faciası o yolda...
şu an tem otoyolu hadımköyden kilit mecbur olmadıkça bu taraflardan yola çıkmayın derim.
Bu damper açık gitmenin bi açıklaması var mı yani arabaya şu faydası oluyo gibilerden. küçücük arabada bagaj açık olsa onu kapatırız bu adamlar damperi neden kapamıyor ya valla bu kadar cahillik olmaz yemin ederim bi açıklama arıyorum
gazetede calistigimdan ilk andam beri buradayiz aksama kadar bu yol acilmaz itfayenin agir vinc i yetmedi baska vinc getirdiler minibusteki 1 kisi hayatini kaybetti diger 2 kisinin yarali oldugu soyleniyor su anda kopruyu parcalara ariyorlar
Carpti, yikti, dikkatsizlik, ihmalkarlik, baslar sagolsun.
Gelelim esas konuya, simdi ne olacak? O araci kullanana ceza mi kesecekler? iceri mi alacaklar? Onu denetleyenler, denetlemesi gerekenler yargilanacak mi? Yoksa sadece sofor'e bileti kesip umarsizca hayatlarina devam mi edecekler?
Kimbilir kac km'dir o arac o sekilde gidiyor trafikte, o guzergahta calisan trafik memurlarinin tek tek sorgusu yapilacak mi, bak arkadas bu adam nerden nereye kadar boyle gitmis nasil gorup dururmazsiniz denecek mi? Eger ki ihmalkarliklari sabit gorulurse haklarinda tutuklama karari cikartilabilecek mi?
Es kaza o guzergahta herhangi bir memur bulunmuyorduysa bunu hesabi genel mudurlerinden sorulacak mi? Neden buralarda ekip yok diye?
Hicbiri yapilmayacak, yuklenecekler sofor'e, en iyi ihtimalle biz sana bakariz diyecekler icerde, adamda mecburen kabul edecek zaten suclu. Denetimciler denetimsizlige, guvenlikciler guvensizlige devam edecek, trafik polisleri u donusu yasak yerlerde sotelenip vatandasin hata yapmasini bekleyecek ceza kesmek icin, vatandas polisten korkacak, hakliyken bile hakkini arayamaz hale gelecek, boyle devam edecegiz...
Alin size Turkiye, hatta o meshur yeni Turkiye...