Sabah 4 akşam 8 çalışıyorum ve 7gün ;( iki ayrı işte biri köle diyorsa sanırım o benim ;((
Printable View
Sabah 4 akşam 8 çalışıyorum ve 7gün ;( iki ayrı işte biri köle diyorsa sanırım o benim ;((
Abi bak soyle birsey soyleyeyim sana bu ulkede vasifsiz dogru durust isten gucten anlamayan para kazanmanin ne demek oldugunu bilmeyen, buyuk de bir cogunluk var.
Bunlardan biri de benim 22 yasindaki kardesim 2 senedir mado da garsonluk yapiyor aldigi para asgari ucret. Calisma saatleri degisken geceli gunduzlu. Yaptigi is benim suan araniyor diye bahsettigim isten cook ama cok daha zor.
Gercek koleligi yapiyor benim kardesim ama elimizden gelen birsey yok calismak zorunda. Oku dedik ugrastik okumadi sonra bide gitti 19 yasinda kiz kacirdi culsuz issiz haliyle. Hadi calismasin bakalim, kapitalizim cok kotu birsey allah belasini versin o kadar diyorum. Bizim yapmamiz gerekense kendimizi kapitalizmin canavarinin eline dusmemeye calismaktir.
Herkes ister 2000 tl maas alayim 8 saat calisayim hafta sonu calismayyim vs ama olmuyor malesef bu ulkede bu sartlarla olmuyor.