Ustadlar merhabalar..yardim istedigim konum var..dort adet kredi kartim var.artik yetisemez oldum..kartlarimi ne sekilde yapilandirmaliyim kredi karti taksitlendirme merkezlerimi yoksa ilgili bankalarmi,fikir verirseniz sevinirim...saygilar..
Ustadlar merhabalar..yardim istedigim konum var..dort adet kredi kartim var.artik yetisemez oldum..kartlarimi ne sekilde yapilandirmaliyim kredi karti taksitlendirme merkezlerimi yoksa ilgili bankalarmi,fikir verirseniz sevinirim...saygilar..
AFR si fakir e ceken adam.....
bende 2 sene önce senin gibi sıkıntı yaşamıştım.
kredi puanın düşük değilse eğer tek bir kredi çek ve uzun vadeye yay. (36 ay max.)
yatırdığın kartları tamamen kapattır. hiç bir şekilde kk kullanma.
uzun vadede borçlanmak çok kötü bir şey ama şu an senin durumunda kötünün iyisidir.. hem biraz nefes almanı sağlar..
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Tuketici kredisi cek. hepsini kapat. Kuyumcu muyumcu ugrasma kendini bitirme.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
bütün borçlar tek bankaya taşınabilir yada kredi çekilip bir tek kredi ödeyerek kartlar kapatılabilir.
İhtiiyaç kredisi çekip kart borçlarını kapatman gerekecek sanırım. Borç borçla kapanmaz ama senin duruma tek çaare bu yol. Aksi halde belli bir süre sonra dönemez ve takibe düşersin. Bankalar takibe düşmeden yapılandırma yapmazlar çünkün bundan para kazanırlar.
Sana pahalıya patlar.
Bankadan yapılandırma yaptığın anda adamlara icra konusunda büyük kolaylık sağlamış oluyorsun. Tabi düzenli ödeyeceksen taksitleri skıntı olmaz
En uygun tuketici kredisini su an veren banka hangisi faizsel anlamda ?
KK borçun varsa bidaha kredi çekme borç al bişe yap yardım iste kredisiz kapat.. sonra zamanla ödersin zaten bankalara bulaşmışsın dahada batırma
Sakın aman sakın diyeyim, gidip kartcılardan kuyumculardan para çekme.
Tüketici kredisi çekip eğer verirlerse hepsini kapatıp, bir bankaya borcu olacaksın.
Kredi kartlarını da iptal edip kullanmayacaksın.
4 sene 7 Bin lira tek kartım şişmişti.
Her ay yatır-çek için %3 veriyordum, kredi çektim 270 liraya borcumu ödedim bitti.
Finansbank %1.03
Akbank %0.95
ING %0.99
Teb %0.99
bankalar genellikle dosya masrafı kısmıyla ödemeleri ve diğer kısımları eşitler ben taksit tutarlarından değer biçmeni öneririm.
kkb puanı kaç olması gerekiyor minimum acaba?
Kontör vs ile kredi kartı yapılandırma yanlış bilmiyorsam artık iki taraf içinde suç kapsamına alındı.
Bankaları arayıp tek tek yapılandırma isteyebilirsin. Bu sırada kartını da iptal ediyorlar zaten. Tüketici kredisi vs almak içinde bu kartların kapatılmasını isteyebilirler.
vakıfbankın ihtiyaç kredisi uygundu aralık başında
bence kuyumcuyla filan uğraşmayın ihtiyaç kredisi çekip kartların borcunu ödeyin.Acil bi durum için sadece 1 tane kredi kartınız kalsın diğerlerini kapatmanızı tavsiye ederim
Bazı bankaların borcunuzu bilip de kredi veriyor. Birden fazla bankaya borcu olan kuzenim öyle yapıp tek bankaya düşürmüştü borcunu. Ama hangisi bilgim yok. :/
Allah sabır versin, borç v.s uğraşmak zor iş.
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)