Tekstilci bi abimiz 7 bin dolara e60 530d almıştı. Geçenlerde 10 bin liraya okutmuş birine (parçalanmak üzere) :)
Printable View
Tekstilci bi abimiz 7 bin dolara e60 530d almıştı. Geçenlerde 10 bin liraya okutmuş birine (parçalanmak üzere) :)
kanunlarda degisiklik oldu son durum nedir aslında bende merak ediyorum suriyelilerin arabalarını rahat kullanabilmeleri icin duzenleme yapılmıstı en son
alın alın bakın bekliyor böyle güneş altında toz pas içinde :) parçalanmak üzere satıldığı yakalanılırsa kaçakçılıktan hüküm giymek var. çok riskli işler :)
E-İhale - 2001 HONDA S2000
Gümrükte satılan her araç tr plaka oluyor
Ama ihaleler uçuyor mantıklı bir araç ben daha görmedim
bu tarz kupon denilen araçların pek mantıklı fiyata çıkacağını sanmam. aldıktan sonra motor veya diğer aksamlar ne durumda oda muamma. ama genelde yürür hale getirince keşke gidipte galerinin tekinden alsaydım diyebilecek duruma getirir :D
neye gore 65000tl yazılmıs oda muamma sahibinden piyasasınamı :D
Eskiden yanlış hatırlamıyorsam birinci derece yakını aracı kullanabiliyordu , çok sıkıntı olursa polis vs. iyi niyetli ise ruhsat sahibini çağırabilir , belki yırtar. Eğer böyle bir araç getireceksen ülkemizin ücra köşelerinde kullanacaksın. XX yeşil bulgar plakasına konsolos musun diye soranı , selam duran polisi de gördüm. :) Örneğinin çok olduğu karadeniz bölgesi, trakya bölgesi ve büyük şehirlerde diken üstündesin artık millet uyanmış uğraşır durursun veya bazıları gibi parçacılara satarsın aracı ;)
beyler boşverin gürcü işini filan. alayı dolandırıcılık. polis yakaladımı çok güzel kitliyor. arabanın gittiğine mi yanarsınız, kol gibi cezasına mı, kaçakçılıktan dava açılıp yıllarca mahkeme koridorlarına git gel yaptığınıza mı?
Ydışında 6 ay yaşamadan araç filan getiremezsiniz. Getirdiklerinizde bir gün şansa işi bilen trafikçiye denk gelirse dediğim gibi sürünür durursunuz.
1 yıl içinde 6 ay ydışında yaşarsanız dönerken 1 adet araç getirebilir 2 yıl kullanabilir sonra geri ydışına götürmek kaydıyla sokabilirsiniz. 2 yıl sonra ydışına geri çıkamazsanız gümrüğe kalır aracınız. onuda genelde çoğu araç sahibi araçların kritik pahalı parçalarını söküp aracın ihaleye düşmesini bekliyor muş (çakal olan tayfa). Sonrada ihaleden alabilirse aracı güzel paraya parçaları takıp ucuza sokmuş oluyor tr plakaya. Tabi şansınıza ihalede biri hırs yapar ve çoğu parçası eksik aracınızın fiyatını yükseltirse de mokoko oluyorsun.