jw steakhouse'ta karar kıldım özellikle burayı tavsiye eden arkadaşlar olmak üzere yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler :)
Printable View
jw steakhouse'ta karar kıldım özellikle burayı tavsiye eden arkadaşlar olmak üzere yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler :)
Günaydın restorant arjantin caddesinde on numara bi mekan tavsiye ederim. Bide Tike restorant var orası da güzeldir. Bide trilye restorant çikolatalı suflesi mükemmel tavsiye ederim :)
Teppanyaki Alaturka
Beyler yine onemli bir gun yaklasiyor guncel onerileriniz varmidir ? Cukurambarda bir otelin en ust katinda bir restoran var guzeldi diye aklimda kalmis ama hatirlayamadim bileniniz varmidir
Atatürk Orman Çiftliği
Valla konu başlığını gördüm girip okumadan direk orayı yazacaktım. Siz anımsamışsınız zaten. Çok güzel ve gerçekten ilgi alakanın çok güzel olduğu bir yer. Manzarasıda dillere destan. Meyra palas otelinin en üst katı. Adıda Meyra Restaurant zaten. İlk başta altın varaklı asansör doğramalarını giriş kat yüksekliğini görünce çakma arap işi olmuş demiştim. ama gerçekten memnun kalmıştım. Tema tasavvufi olsa da alkolde var. Yılbaşı gecesiyse düşünce tavsiye ederim.
http://www.meyrapalace.com/TR/Meyra-...RA-RESTAURANT/
ne kadar varoş takıldığımı fark ettim :/