Ozelligi ne diye en az 5 kere sormuslar :D kisaca moda bu aralar :D
Printable View
Ozelligi ne diye en az 5 kere sormuslar :D kisaca moda bu aralar :D
http://www.superstep.com.tr/urun/erk...lunar-23511713
bundan kullanan varmı ? bende bunu düşünüyorum
üstüne de dar paça hummel eşofman onun üstüne de adidas yağmurluk tam tarz olunur :D :D
Kız arkadaşım kafaya takmış durumda bunu.
Gereksiz pahalı bence.
Sebebi neydi ki demek geliyor içimden.
Alıp süpriz yapabilmek isterdim de , maddi durumum mantıklı düşünüyorken buna izin vermiyor.
Ayrılıp bi rakı yaparsam belki.
Neyse çenem açıldı bedavaya , bunlar hep züürtlük.
Ucuza denk getiren olursa pm alabilirim
aynısı kullanıyorum gayet hoş ilk airmaxım ama bi sıkıntısını görmedim :)
valla yanlış anlamayında izmir de kekolar bunun üstüne adidas f50 dar paça eşofman giyip köşe başlarında takılan tiplerin ayakkabılarından 400 tl para vermek pek akıl karı değil
Evet denedim o da rahattı ama içe basmamı en iyi Flyknit max ve Vomero tolore etti.
Ben sadece Spor salonunda giyiyorum ve çok sık uzun süre koşuyorum. Koşu için Vomero biraz daha rahat diyebilirim, ama Flyknit in kumaş örgü olması ayağı daha rahat hissettiriyor o yüzden aldım.
Spor ayakkabılar son 1 senede felaket zamlandı ama geçen ay yerli üreticiyi korumak için ithal ayakkabıların gümrük vergileri arttı. Yakındır vitrinlere yansıması. Artık yurt dışından alıcam ayakkabıları.
Yaziktir 500 tl yav ben beden egitimi ogretmeniyim yeni spor aldim 16o tl 500 nedİr ya bide yoksuluz der millet
blade modelide garipmiş para üstüne para verseler giymem :) ama zevk renk meselesi tabi.
yakında fiyatlar daha da çok artacak
yanılmıyorsam %50 oranında vergi zammı geldi, uzak doğu mallarına sınırlama için.
air max nikedan almıştım 3 ay önce modasını falan bilmem baya rahat 300 tl ye almıştım 3 ay önce şimdi spring blade bakıyorumda erzurumda adidasta yok istanbulda varmı gelmişmi acaba mağazalara?
Adidas blade ne cirkin biseydir oyle ;)
Şuan bi Web sitesinde 1 alana 1 bedava kampanyası var. Reklam olurum bilmiyorum site ismini vermiyim kısa araştırın cıkar
İsteyen varsa pm atabilir bana.
Özellikle bayan modellerinde renk çok fazla
fotoğraflar harici air max getirme şansınız var mı ?
Essential90 istemezseniz olur :D
Airmax 360 serisi var. Foto yollarsanız haber veririm size.
Ankara da airmax 360 modellerinin olduğu bir avm falan var mı ?
Yaa konuyla alakasi yok belki ama bu harleylerin fiyati tr genelinde hep aynı mı ? 269.00 lira kısa olani uzun olan 310 tl. Daha uygunu yokmu bunun
mağazada 459TL den satılan nike flyknit modelini ***** sitelerde orjinal adı altında 200TL den satıyorlar.
mümkün müdür ?
yoksa ali expressdeki replicalardan mı ?
aynen gg de 199 tl satılıyor msj atıyorum orj'mi diye orjinal diyorlar :S
bir ürünün sahtesi bile 189TL ediyorsa.. çok merak ettim :)
Aırmax 90 yokmu
90 yok. 360var sadece :)
airmax taban 80kg ve üzeri için efektif çalışır. Koşu için tasarlanmış en hantal koşu ayakkabısıdır. Reklamasyon yıldızıdır. Ağırlık çalışacaksanız belli bir kiloya kadar tolere eder. açık hava yol koşularında diken çalı çırpı ile patlayabilir. Nedir bu ayakkabının özelliği diyen arkadaşlar için yazdım.
Yıllardır koşan biri olarak görsellik bir yere kadar, spor yapmak için ayakkabı alıyorsanız,
iyi koşu ayakkabısı tavsiye edeyim;
1) adidas boost 10km+ koştuğunuzu hissettirmez
2) mizuno (türkiyede bulmak zor ama başka bir dunyadır kendisi)
3) nike flyknit lunar 5km ye kadar iyidir.
eskiden (daha 1 sene öncesine kadar) böyle kalın spor ayakkabı üstüne kot gömlek tişort giyenlere ıyyy kro deniyordu , şimdi moda oldu herkes keko gibi ortalıkta gezmeye başladı bi de rengarenk. Üstüne para verseler kotun altına giymem şunları.
150 - 200 TL civarı sağlam ve rahat koşu ayakkabısı tavsiyesi olan var mı? (varsa öyle bir şey, fiyatlar uçuk geldi baya)
Koştuğum zemin sert ve genel olarak 10 km civarı koşuyorum. 65 kg yum.
Spor ayakkabı adı üstünde spor yapılırken giyilir, kot altına spor ayakkabımı giyilir ya..
New balancein kosu serisi var ultra light. Kampanyada suan 221liraydi