Ben de belli olmayan bir konu için 'dolandırıcı' yazılmamasından yanayım.
Herşey unutulur sıfatlar unutulmaz, ayıp.
Printable View
Ben de belli olmayan bir konu için 'dolandırıcı' yazılmamasından yanayım.
Herşey unutulur sıfatlar unutulmaz, ayıp.
noldu bugun para yollanacaktı
kimsenin sesi cıkmadıgına göre para yollandı herhalde
Arkadas Amerikada degilmi? Oyle ise daha oglen burada bekleyin biraz.
bunların alayı aynı şekilde demekki. ticaret yapmayı ögrenin insanları magdur etmeyin. musteri herzaman haklıdır.
Konuyu bir zahmet okusaydin.
Dünya piyasasında her bir parçayı üreten, satan, ve geliştiren firmalar var, Bazıları dünya çapında iş yapıyor bazıları ucuz iş yapıyor. Tüketici yorumlarından kolayca sonuca varılabilir.
Bu firmalardan biri ile PAYPAL üzerinden %100 garantili alış veriş yapma imkanı var iken,
neden hiç bir garanti ya da satış sonrası destek gibi hizmetleri verebilme ihtimali olmayan Ahmet Mehmet den alış veriş yapılır?
Madem para zor kazanılıyor o halde neden bu kadar risk alınıyor?
daha şimdi eve geldim. Parayı hesabına geçtim sanırım yarın çekebilirsin.
Yarın sabahtanda hemen yolluyacağım makbuzu sana o makbuzla paranı çekebilirsin.
Konu başlığını değiştirmek iyi olurdu, en azından dolandırıcı ibaresi.
En kolay para gönderme yolu, hesap açmak 10 dakikanı almıyor. Bilgileri giriyorsun ve para anında hesabında sadece mail adresi yazarak. Konu benim yorum yapacağım işlerin dışında ama ben de arkadaşlarıma parça aldım rica ettiler, direk Günay abiye yollattım parayı ne kendi cebimden vereyim ne siz bana yollayın ben iletirim olayına girdim. Onlar gönderdi ben parçayı aldım gümrüğe takılırsa kısmet yapacak bir şey yok, kendilerine de riskini söyledim.
Simdi o kadar laflar soylendi dolandirici denildi peki olay bitince konu silinebilir tesekkurler mi olacak yine ? :)
Klasik haline geldi bu.Derdi olan direk konu aciyor saydiriyor parasini geri alinca neyse kapatalim oluyor.Garip bir olay degil mi ? Madem cozuluyor bundan once biraz daha sabirli olup iletisime gecmeye calismak daha dogru gibi.
Çamur at izi kalsın ozaman?
Yok öyle bişey konu başlığındaki dolandırıcı ibaresini silecem. Adam dolandırıcı olmadığını kanıtlarsa konuyu açan şahısa kanıtlanmış bir dolandırıcılık olmadığı için ve bir mahkeme kararı olmadığı için ceza vercem.
Bu işler böyle. Dilediğinizi yazabilirsiniz ama kanıtladığınız müddetçe. Arada olan anlaşmazlık için kimse kimseye dolandırıcı diyemez.
Konuyu ilk günden itibaren takipteyim şu makbuzlar gelsin çözecem durumu.