hakkaten gelde sakat bırakma :)
Printable View
bu piyasada adamım diye dolaşan, dışardan bakınca adam sanılan ama işin iç yüzünü görünce dolandırıcı, yalancı o kadar çok ki maalesef insanın hiç kimseye güveni kalmıyor.İnşallah yargı ile en kısa sürede çözülür...
Allah böyle haysiyet, şeref yoksunu, yalancı, dolandırıcı, hırsız, yüzsüz insanlardan bizleri uzak tutsun..
Üzüldüm durumuza inşallah yargı çözüm olur..
çok geçmiş olsun
Herkese yorumlari icin tesekkurler
Adam diyorum ama adam deil ortak arkadasa yazmis faceden ben parayi 2 kere yolladim ama bilen biriyle gitsin bankaya diyor utanmadan biz cahiliz parayi yollamis birde avukata savciliga verirse bosuna masraf yapar benim elimde parayi yolladigima dair 2 tane belge var diyo aksam paylasirim fitosunu gelde deli olma resmen kafa buluyor
gecmış olsun ıns kısa zamanda cozulur arkadas saglam bı dayak ıstıyor
Geçmiş olsun,
Kendimde eski Bankacı oluduğumdan hatırlatma yapmak isterim. Bazı bankalarda Gönderici üstüne basa basa söylemesine rağmen hesaba yada müşteri nosuna değilde isme havale olarak gönderildiğine çok şahit oldum. Aynı şekilde ordaki parayı görmeyi beceremeyen memurlarda hayli fazlaydı.
2 tarafıda bizzat tanımam sadece denk geldiğim bir husus. Umarım en kısa sürede çözülür konu.
Maalesef insanoğluna güven olmuyor umarım kısa surede mağduriyetinizi giderir
beklenmedik isimlerden böyle sorunlar duyunca insan sasırıyor aktif bir kullanıcı şikayet edilen sahıs
Parani yolladim diyor yaziyorum mert can nereye yolladin diyorum ses yok cit yok ya insani deli etme kafami buluyosun diyorum cevap yok uzerinden 10 gun geciyor hala cevap yok yazmiyor para yollayan bir insan suraya yolladim soyle git cek demezmi birde engelledi beni hic bir sekilde ulasilmiyor ne anlasiliyor bu konuda
abi aynı sehırdesınız yüz yüze gorusme sansı yokmu bu arkadaslar forumdan ıllakı vardır bılen adresını
Adamda karakter yokki birde hicbir sey olmamis gibi sohpet bolumunde bir konuya yorum yapiyo nasil bi insan nasil bir karakter insan kendini bu durumlara nasil dusurur 4 bin tl zenginmi yapti seni karaktersiz herif yazik illaki yuzyuzede gelcez bakalim o zaman ne yapacak burda evine icra yollucam nasil ailenin yuzune bakacaksin merak ediyorum
tam bir hırsızzzzz....
Gecmis olsun umarim magduruyetiniz giderilir
Aynen katiliyorum burak o isin cidiyetinin farkinda deil ciddiye almiyor meseleyi ama evine haciz icra gelince belki anliyacak yemin ettim kendime ne olursa olsun birakmayacagim bi isin pesini and olsunki onu sahtekarlik dolandiricilik ne gerekiyorsa yapicam oda gorecek gerek kisiligini gerek ticaret hayatini etkileyecek bu vaka
geçmiş olsun.. kimseye güven kalmadı