User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
56 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ikinci el otomobil fiyatları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biz ne kadar kızsakta bu fiyata alanlar olduğu sürece fiyatlarda yükseliyor 2001 model bel altı boyalı çamurluklarıyla oynanmış 1.6ies 22 bine alıcı buluyorsa satana değil alana kızmak lazım 33 35 bine alıcı bulan vtecler var aynı şekilde adam kafam rahat olsun diyor piyasası 30 bin olan arabaya 35 veriyor aklınca pahalı ama kafası rahat satıcılarda böle adamları kullanıyor olan bizim gibi biniciye oluyor kendi aracımızı 3 e 5 e bakmadan sattık biniciyiz kar amacımız yok dedik şimdi adam gibi arabay bulamıyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1600 cc motorlu 320d fiyatı olabilir dediğiniz.

Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onlar muhtemelen kampanya dönemi almıştır, fiyatlar normale çekilince kar etmişlerdir. Bugünlerde 320i'lerde kampanya var. 120k TL'ye sıfırını veriyorlar. Fiyatlar normale çekilince bu zamanda alanlar yine kar edebilir.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasayı bilen Binici adam temiz aracı bulunca 3üne 5ine bakmadan alıyor arabası temiz olanda haliyle yüksek fiyat çekiyor. Ha yüksek fiyattan alan adamda başına kaza bela gelmezse satarken piyasanın üstünde fiyattan satıyor. 22 ye belden aşağı boyalı, 2000 civic alan adam arabadan haberi olmadığından alıyor o paraya. Az daha koysa, 24 25'e maks. 1-2 parça boyalı (makyajsız) vtec2 bulcak haberi yok.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence bu piyasayı bu hale getiren, hondanın 2.el ve vw'ın sıfır fiyatlarıdır. Tabi sahibinden sitesini de unutmamak gerek

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar sahibinden'e yukleniyorsunuz, evet haklisiniz da; sahibinden olmasaydi baska bir site yapacakti bu ucretsiz ilan olayini, hic birsey degismeyecekti. Adamlarda turkiyenin en buyuk sitelerinden, kar paylari da buyuk, o yuzden su saatten sonra ilanlari ucretli yapip hazir musteri portfoyunu kimse kacirmaz
    "Korkmadık, savaştık"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suç ne pahasına olursa olsun mikilmekten hoşlanan milletimizde başka acıklaması yok.artık istenen şeye o kadar cabuk ulasılıyorki adam araba bakarken strese dayanamıyor üçe beşe bakmadan gözü karartıp 15 20 senelik arabaya 20 milyar sayabiliyor.egonuzu hırsınızı törpülemeden araba almaya kalkmayın zararlı cıkarsınız piyasayıda yükseltirsiniz.

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 Senesinde C180 nin 70 bin tl den başladığını hiç sanmıyorum.C200 Almıştuk 2008 model full 110 bin tl idi.
    Daha çok bir model rağbet gördüğünde ölüsüde diriside alıp başını gidiyor.1.4 is ler corsa c ler.
    Alıntı ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cocuklugumuz neydi be panpa

GECE8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0larin fiyati 3te1 i kadar arttigi icin bu 2.el fiyatlari olustu ki cok normal (ies e 25bin yazanlardan bahsetmiyorum).polo tdi dsg 2011de 46bindi smdi 60bin. B sinifi bir arac.c sinifinin full araclari 80bin tl olmus.
    TSI EcuFast Remap

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka benide o kdr sökseler benim 0 100 üm 4 saniye altı çıkmazsa adam değilim...
    hırsız olsan çalıcak bişi bulamazsın o derece

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Eski bir hondacı olarak fiyatların bukadar şişmesinde etkisi çok büyük 15-16 ya satılan clio rs 20 den başlıyo millet galerici olmuş alıyo 3 koyup ilan veriyo sattığım honda 2 ay da iki farklı şehirde ilana çıktı sırasıyla üzerine binlira koyarak ötv lerde yürüyüp gidince saçma olan piyasa saçmaladı 15 bine otomatik vites 3 kapı adam gibi temiz araba bulamıyorum2 haftadır
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke sadece otomobil olsa. Türk milleti eskimiş donunu bile satarken altın oluyor o don.
    2. el dslr bakıyorum sıfır 650d 1300 ye bulunurken ondan 2 nesil öncesinin makinası 550d ye bile 1000 tl üzeri fiyat isteniyor. Hiçbir artısıda yok. Çok sinir bozucu türkiye 2. el piyasası.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunu sorayım bende ne olacak bu takas fiyatları ?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

ham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooper s piyasasini uzun zamandir takip ediyorum 4-5 ay once 38 e ilanda olan arac suan 49-50 bine ilanda farazi konusmuyorum eski ilani hala favorilerimde diger bir ornek 8 ay once falan 38 e ilanda olan bi cooper s suan 52 bin tl adama mesaj attim bu arac 38 e satilikti vs diye ben 32 ye aldim sikinti yok diye cevap atti ornekler boyle uzar gider

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buna benzer yine açılmış konu vardı orda da dile getirmiştim, sen eşek olursan semer vuran çok olur derler, araba piyasasıda öyle. Geçen ay 40k küsüre e30 aldılar 90 modeldi galiba. Sırf bu şişkin piyasa yüzünden 3 aydır bakıyorum ama almıyorum, yanlış anlaşılmasın ilanlardaki istediğim arabayı alacak param var ama fırsatçılara ve ve bunu artık meslek haline getirmiş al satçılara verecek param yok!

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resmen piyasanin icine ettiler, Tam 1 hafta once 38 e satılan arabaya 50bin istiyorlar.

- AOS-

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resmen piyasanin icine ettiler, Tam 1 hafta once 38 e satılan arabaya 50bin istiyorlar.

...............................
    - AOS-

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Accord'a binende haklı abi , aynı model civice 40-45 istenirse , oda 50 ister tabi. Neticede daha üst sınıf araç
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

emre| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olacağı buydu adamı arıyoruz arabayı sattığından haberi yok numaramı nerden aldınız çekiyor.ben koyyum ilana, satılırsa satılır hesabı.
    bu kış düzeldi düzeldi.yoksa hayırlı olsun yeni piyasa.
    Olmuyorsa zorlayın; kırılırsa zaten değişmesi gerekirdi.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasada bir gariplik yok. Sıfır fiyatları bu kadar artarsa ikinci eli de pesinden sürükler.
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ünal turanı ara yurdun önüne getirsin bütün kekoları, "tedavi olmak istiyorum"de, girsinler 2-3 dakika kesiciye, kız arkadaşınada yaz; barışmazsak tedaviye devam.

ozan gülle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende ruh hastasi olmak uzereyim arabami sattim mk 2 leon fr alacaktim baktim 2012 yeni kasasi cikmis arabaya 50 yaziyorlar en fullu 43 liraya satildi 2013 te bile elde kalanlar dedim mk3 fr alayim arabanin sifiri bayi 60 liraya birakiyor adam almis 5 bin km de 59 yazmis 18 jantlisi 5,8 ekranlisi 62500 yazmis 65 lira gelde ruh hastasi olma en son cildirip ustune ekleyip s2000 alicam ölsemde vermem sifiri 62500 olan arabaya en cok verecegim 57 bilemedin 58 oda 2014 10 bini asmamak kaydiyla ona vercegime dedigim gibi s2000 alir gecerim en azindan s 2000 e biniyor derler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)