![]()
tam dolu depodan kalan benzin miktarı
Istanbul Bodrum 4 kisi, bagaj full klima hep acik 90km sabit
Eskihisar-topçular manisa izmir-Bodrum
Arabalı vapur için dün itibariyle de en fazla 20dk bekleme süresi
![]()
tam dolu depodan kalan benzin miktarı
Istanbul Bodrum 4 kisi, bagaj full klima hep acik 90km sabit
Eskihisar-topçular manisa izmir-Bodrum
Arabalı vapur için dün itibariyle de en fazla 20dk bekleme süresi
Sabah paylasiyim bodruma inmek nasip olursa
Degeriniz cok iyi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
45 litrelik 1.3 multijetin deposuyla olan tüketimimi bende yarın sabah Muğla / Milas için paylaşacağım
12den sonra kısmetse çıkacağım yola
- Bize Her Yer TRABZON
ben İstanbul -bodrum .feribotla gectım. 2.8 dizel Dodge nitro ıle 120 km hızdan yukarı hıc çıkmadım 100 km de 7.8 den asagı hıc dusuremedım,klimada acıktı hep.
ben 1.6 mjet linea ile gittim 1 ay önce, bir orta şekerli köprü geçişi dahil bodruma gittim 3.8lt/100 km tutturdum. (Yol bilgisayarı verisi), gidiş dönüş ortalaması 4.0 litre idi.
yola erken çıktığımızdan acelemiz yoktu, yolun çoğu cruise control ile 90-100 gittim.
İstanbul - Bodrum
clio 1.5dci 2 kişi 100 altina hic dusmeden korfezi dolasarak 01.00 - 09.00 arasi 5.0lt / 100km ortalama ile girdim.
dönüş izmir içi 120 altina pek dusmeden 5.6lt / 100km
Cok dengesiz bi sürüş oldu trafikden dolayı uzun sire 5-10 yada uzun süre 120-130 bandinda gittim 5.2 ile turgutreise girdim istanbuldan 690 km idi.
2kisi full bagaj. arka koltukda emanet bagajlarla doluydu.
4.5-4.8 arasi tahmn ediyordum tutmadi hesap
2008 ibiza 1.4 tdi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Adana marmaris su an 1002km de sehir icide gezdik. 2 kisi full bagaj radar olmayan heryerde hizli gittim. Klima kontaga bagliceyrek depo gosteriyor.
Yer tavsiyesi ise sedir adasina gidin derim. Kendi kendine kumlari cogaliyormus![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Yarın sabah kısmetse didim akbük, çarşamba günü antalya kaş, pazar günü ankaraya dönüş.. Dacia sandero stepway 1.5 dci ile hedef 4 litre average![]()
Antalya'dan Bodrum'a pro ceed gt ile birkaç yerde yavaşlama harici ve full ağırlık klima açık genelde 140 150 8.1 ortalama.
Oha ya dizeller 5civari yakmis su an acaip sevindim. 550km yol oldu korfezi dondum. Isiklara takildim yalova ici soylemeye gerek yok. 100sbt cruise ile arada sl500salcali) 5.5 tutturdum azmi yakiyorum ne benzinli araba..
Yolun akhisar balikesir arasi tam gazlamalik degilmi inis cikis virajlar..
Depo 60 litre,
Manisaya kadar daha düşük değerler vardı ancak izmirde 45 dakika durkalk trafiğe takılınca değerler yükseldi.
Dahası da 90km sabit hız benim uzun yol sürüş tarzım; 400hp aracımla da aynı yolu 90km ile gittim. Misal; Sizinle aynı hızda gidenler ile hiç karşılaşmıyorsunuz, diğerleri de yanınızdan geçip gidiyor yol size kalıyor, rüzgar direnci azalıyor, araç hiç sarsıntısız ilerliyor, 120 sabit hıza göre çok daha az enerji tüketiyorsunuz.
120km sabit hızı zaten tutturamıyorum; çok daha fazla dikkat gerektiriyor, frene basacak koşullar artıyor, haliyle de daha çok yoruluyorsunuz. Arabalı vapurdan İstanbul'a inip dönüş yaptığım o kısacık sürede 120-130km ile gitmek durumunda kaldım ve 650km yaptığım yoldan çok daha fazla yoruldum.
Olayın güvenlik kısmına hiç girmiyorum bile.
Benim tavsiyem uzun yolda uyku problemi yaşanmıyorsa 90 sabite kendinizi alıştırın. 120km sabit hız veya fazlasının ne kadar yorucu ve gereksiz olduğunu anlayacaksınız.
arkadaşlar abiler istanbuldan bodruma gitmeyi düşünüyorum arabayla daha önce hiç kullanmadığım bi güzergah giden gidiecek olan yolu bilen varsa bilgi verebilir mi. araba alçak biraz sorun olur mu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)