Baya bi okudum da nesi var eski opellerın? Valla ben 30 senedır sahibiyim, daha cekıcıye koymadık. Bir efsane de burdan çıktı :)
Baya bi okudum da nesi var eski opellerın? Valla ben 30 senedır sahibiyim, daha cekıcıye koymadık. Bir efsane de burdan çıktı :)
L300 lerde şarj dinamosu :D Nerdeyse her iki ayda bir değişir.Bulunduğu yerde cok lanettir en az 1 saat uğraştirir..
95 oktan yerine 97 oktan koyup rampayı bir üst viteste çıkmak var.
arabamdaki abart logosunu alfa romeo sanıp , alfaya saydıranlar var. düşünün yani , ulan adam arabanın modelini bile bilmiyor ama alfa'yı kötülüyor. bıktım bu cahillerin zırvalarından.
15 yaşında 106 GTI'ya biniyorum valla hiç sensör sıkıntım falan yok :)
1.4 tsı 1.2 tsı a çekmez bu yaaaa efsanesi :D
bu şehir efsanelerinin çoğu 80 lilerde 90 lılarda çıkmış yaşanmış şeyler.. ama firmalar yada modeller bütün o sıkıntılardan kurtulsada bugünlerde üstüne yapışıp kalmış söylentiler..
Fransızlardaki elektrik elektronik sensör arızalarının hakkı var biraz.. şimdi korelilere çamur atmaya çalışan almancı kesim varda arabaların bir eksisini açığını bulamıyorlar bu seferde prestij yıpratma odaklı söylemler çıkartıyorlar alınırmı koreli falan filan neden alınmaz desen cevap veremez.. :)
aynısı mazda içinde geçerli mazda güzel araçtır dayanıklıdır kalitelidir söylesen burun kıvırırlar ne mazdası yaaa derler :)) garibim alfa içinde aynısı geçerli.. hatta subarunun üst segment araçlarınıda katarım buna legacy gibi..
Bizim ülkece genel olarak huyumuz bu bir şeye dadandıkmı yeniliklere açık olamıyoruz.. bildiğimizden vazgeçemiyoruz yeni gelen şeyleride o yüzden kabullenemiyoruz direk bir kulp buluyoruz..
yanlız alfanın ön takım bozma, kalitesiz sac yapısı ve de iç mekan malzeme kalitesizliği doğru. 30bin deki 147imde cam açma tuşlarının içindeki tırnaklar sürekli kırılıyordu, araştırdım biraz kronik olduğunu gördüm.
yoksa motor, sorunsuzluk, yakıt, donanım olarak fiyatının üstünde araçlar.
Abs çalışırken frene basıp çekmek daha etkiliymiş...
Belki pek bilen yoktur ama 81 90 arası mercedes v8lerinde blok ;usta taviriyle alimiyom olduğu için uzak durulması gerektiği söylenir.Modern motorlar kerpiçten yspılıyor çünkü.
T5 lerde 150 k dan sonrası alınmaz turbo elinde patlar efsanesi de var ..
Eski 1.9 T5 ime o motor o arabayı nasıl çekiyor diyene bizzat şahit oldum.
Bi de starexlerin mazotu içtiği, en az 60 krş yaktığı vs.
Starex vardı bizde mazotla banyo yapıyordu bırak içmeyi :D
işte önyargı :) atikerden tiksinecek birşey yok, aksine düşük fiyatlı fast kiti, piyasadaki en yetekli lpg ecusuna sahip (fuel trimleri görebileceğiniz grafik, sıcaklık ve basınc sapmasına göre kompanse ayarı vs vs.)
teorik olarak atiker kitle de (ve daha düşük fiyatlı diğer kitlerle de) v6 - v8 - v12 leri sorunsuz çalıştırmak mümkün, siz hem kite, hemde iyi bir montaj hizmetine para vermişsiniz sorun yaşamamışsınız, örneğin silindir hacmine uygun olmayan enjektör ve motor gücüne uygun olamyan regülatör kullanılsaydı, çok sorun yaşardınız.
Atiker montajı yapan bayilerde ise genelde kite para veriliyor, montaja/hizmete değer vermiyor atiker müşterisi, tek öncelik fiyat oluyor gördüğüm kadarıyla, bu durumda atiker kiti montajı yapan temel işlemlerin dışında en ufak bir "+" katmak için vakit harcamıyor, bayilerin bilgisizliği ve atiker ana firmanın bayilerini yeterince eğitmemeside , başarısız uygulamaları ortaya çıkarıyor.
Bu nedenle ben düzgün montaj ve kurgulanmış "her LPG kiti" iş yapar demek daha doğru olacaktır.
Benim arkadaşlarımda var şehir içi 50 krş yakıyorlar.Sizinki crdı herhalde düzler daha az yakıyor herhalde crdı ya göre :)
Bu arada şimdi aklıma geldi şehir efsanelerinin en çok duyulanı(bana göre bayrak taşıyanı ki duyarken bile tiskiniyorum bu lafı ortaya atan insancıklardan) anadolları eşeklerin yediğidir.Bazı eşekler samandan daha çok seviyormuş anadolları !
eski bir 307 sahibi olarak, en çok duyduğum ve şaşırdığım 307'lerin çok problemli olması olayıdır heralde.
135bin km hiç mi kafan ağrımaz, bunun 120bin km'si hardcore yazılımlıydı.
Hiç mi problem çıkarmadı ? Tabiki çıkardı ama en fazla 10dk'ımı almıştır,her aracın başına gelebilecek problemleri yaşadım o kadar.
Ben en çok megane rs'i çok sorunlu diye duymuştum. Hatta aldığımda da bir miktar para ayırmıştım bozulur diye. 130binde orjinal turbolu, sıfır yağ eksilten araba. Volanı bozulur diyorlardı, üzerindeki volanın değişip değişmediğini bilen yok hala da üzerinde.
Edit: Ayırdığım parayı aracı bozamadığım için kaporta işleri için harcadım :D
Efsanelerden dolayı prim yapmayıpta uygun fiyata binebildiğimiz arabalarada binemeyiz diyede konudan korkuyorum, hadi hayırlısı :)
Temprada harbiden 200 den sonra tabut cikiyormu ya :) hahahaa
lagunaların, 156 ve 307 makyajlı olmayan kasalarda bulunan kronik elektrik tesisat sistem sensör hataları..
hyundai'nin kağıt gibi bir araba olması
bmw smg şanzımanlarının aşırı problemli sorunlu olması
Herhangi bir mahallede bulunan on bin km'de 106 gti efsanesini duymayan yoktur :D
Peugeot'un her yerinden ses gelir. 2006 model ilk sahibi olduğum 206ya biniyorum. Adam gibi bakılan, binilen peugeottan ses gelmiyor. Ben mi duymuyorum diye kaç kişiye sordum bu arabada bir gıcırtı ses var mı diye? kimse duymuyor.
Harikasın :)
Ben bu güne kadar hep bu şekilde araç aldım ve kullandım. Çok şükür henüz bir sorun yaşamadım.
Bu önyargılar sebebiyle fiyat/performansı çok yüksek araçlarla dolu piyasa...
Type-R içinde yakıtının altından kalkamazsın diyorlardı, uzun yolda 1 depo ile 800km yaptım :)
En çok başıma gelen
Accord için 2.4 motor oldugunu duyunca ohaa 2400 motor mu buna yakıt mı dayanır nasıl biniyorsun bunun vergisi adamı öldürür.
gercek olan ( vergisi 2.0 düşürtülmüş durumda. yakıt uzun yol 0.22krs s.içi 0.35krs)
Eskiden hyundai varken
hyundai teneke binilmez ona tofaş al daha iyi diye
bence yumurta kasa diye tabir edilen 98-99 gls parasına göre cok mantıklı ve konforlu bir araç. tek airbag klima abs elekt. ayna cam bağımsız arka süspansiyon vs var mis gibiydi.
şehir içi 35 krş 2.4 otm. şanzımanlı araba için iyimser geldi biraz :)
Atın anadol yediğine bizzat şahit oldum efsane sayılmaz:D
Yazıldı mı görmedim ama..
Wankel-Rotary motorlar 10.000-20.000'km de bitiyor at çöpe :D
sebebide şudur. önceki versiyonlar hep döküm blok agır ama sağlam bir bloktur. dolayısı ile Alü. gecildiğinde o yıllardaki ustalar otomatik olarak olarak dandik olarak adlandırdı,
bunu bende çok duydum cidden öylemi :)
birde ben ekleyeyim bari;
- aga bunun şanzıman ters bir getragggggg 80 le 1'e takıp ters giden var :)
hep yanlış yazmışım :) bu düzenleme olayı kötü oldu :)) yukarısı (0 le giderken geriye takıp olacak :)
Mazda rx-8 mi sadece ses arabası başka hiç bir şeyi yok :)
Lagunaya 40bin bindim. 2 senede muhtemelen hergün bindim araca.
bir tek ateşleme bobini bozuldu hiç başıma gelmemişti acayip korktum :) 40 tl falandı değiştik halloldu.
99 2.0 RXT modeliydi
taş gibide arabaydı aldıgımda yaw sorunlu araba diye cok kişi bana söledi ama hiç biri laguna sahibi değildi
sonradan bir kaç laguna sahibiyle tanıstım onlar cidden hor kullanılıp bakımsız kalmslardı.
bizdede ufak tefek sornlar vardı koltuklarda oynama vardı bi sıkmaya geçer diye tahmin ediyorduk ama öyle değilmiş.. oynama yapıyordu
klima ampülünde patlama oldu oda kronikmiş ama maliyetli şeyler değil bide gösterge aydınlatmasında patlama olurmus zamanla oda 1 tane patladı bendeyken.
bunun dısında ciddi bi durum yokdu
Al işte hala inanmıyorlar :D
deposuna iddiaya girerim 20 tl ye 55km gideriz depo bitmezse fullersiniz :D
sürekli işe gidip geldiğim arac güzergah (pendik sahil kalkış Ataşehir gümrük tarafı varış gidiş dönüş net 40.2km)
40tl gaz alıyorum 3 gün gidip geliyorum park ettiğimde gaz hala bitmemiş oluyor :) gaz Lt fiyatı 2.40tl
6 ileri dsg şanzumanlar ile 7 ileri dsg ler karıştırılıyor.Karıştırmayın artık arkadaşlar ben 400 hp bindim golf gti a 20 bin km araç araç kalan 80bin km sini 270 hp geçirdi Allaha sukur hala tık yok.
Vw grubunda tork konvertörlü 6 ileri otomatiklerin dsg sanılıp uzak durulması gerektiği veya 1.6 102hplikte bunda dsg var süper über diye satılmaya çalışılması var.