felleri alır mı alamaz mı :D
Printable View
felleri alır mı alamaz mı :D
Adanalı olarak İncirliği, Feller 'i kurtarmaya gidiyorum tutmayın beni :D :D
Adam ayağımıza kadar gelmiş misafirperverliğimizden ödün vermeyeyim :D :D
adam maske bile takmıyor arkadaş
Ne polatmış be 7 yıldır bütün ülkeyi elleriyle kuruyo ama bi güne bi gün kafasına sıkan çıkmadı hep o sıkıyo.. :D
atraksıyonlu bolum fınal gıbı yapmıslar bolumu : )
sıka sıka gidiyorlar gene :) atv haberde canlı yayında konuşurken devam edicem ayrılık yok dedi zaten daha dizi başlamadan :)
bu akşam adanalı cengaverler incirliği basmasın :D:D:D
filim milim bahanede ülkemiz üzerinde ne oyunlar dönüyor.Düşündükce canım sıkılıyor.
garanti çocuğunu söyleyecek feller :D
sonraki bölümde fena ekşın belli oldu inceden bi fragman sıktılar :D
bu memati ne güzeldir ya ahauhua kopardı beni :D bölüm iyiydi, umarım 50 bölüm peşinde koştugu felleri 1 bölümde elinden kaçırmaz kabak tadı veriyor, bi iskenderi öldürene kadar ölmeyen kalmadıydı, umarım bu tempoda gider.. ama show tv nin görüntü kalitesi daha iyi ne star,kanalD,atv renkler bi acaip, izlerken zevk vermiyor
Memati in ulan coni dedi koptum :D :D :hihih:
bide polat ın yerde kayarak vurma sahnesinden sonra yerden kalkamaması efsane ban göre :D koca götünü kaldıramıyorsun atraksyom senin neyine ahuahua bide kafa sallıyorum nasıl haraketti diye :D
Çanta ağır 9861364352432 tane el bombası var :D :D
50 kere söyledim bu adam çakma 'jack bauer' aynı sahne başkan hanımın eşinin kurtarıldığ sahnede var.
Yok oda değil madem taklit ediyorsun, onun hakkını ver.
Kurtlar Vadisi Filistinin bi kısmı Adana'da çekiliyor :D bizim köyün karşısında :D :p
not: hala çekimler devam ediyormu bilmiyorum. ediyorsa izlemeye gitmek isteyenler için
fuar alanının o yoldan devam edin ilerde rüzgarlı tepe dıye bi yer var yamaç paraşütü yapılan oraya çıkarken kurmuşlar seti gerekirse daha detaylı tarif ederim :D
KV Filistin in en önemli sahneleri yanmış yeniden çekiceklerdi onla ilgili bi gelişme varmı ?
Uçağı hazırlayın diyor arabayla gidiyorlar.Koskoca Polat Alemdar'a araba kullandırtıyorlar helal olsun.:hahaha::D
evet kabasakalın orası. petrol var orda ufak bi göbek falan o göbeğin bi tarafı kabasakal zaten diğer tarafı bi tepeye çıkıyor bahsettiğim yer o tepe. yarın köyde işim var gitmişken orayada bakarım çekimler devam ediyormu diye yazarım buraya tekrar
doğru düzgün seyredemedim yeğenimle oynasıyoduk 1 aylık kendisi ve bmw team tişörtüme kustu gaz çıkarma esnasında acaba bu bir işeretmi yeni bmwcimi geliyo acep
izin verirlerse çekerim, bende merak ediyorum.. :D
bastan sıktıydı ama sona doğru cok ıyıydı..
ya atvnın goruntusu vasat harbıden keyıf vermıyor donuk donuk hareket edıyor sankı,
show en ıyı o konuda,
atvde bence gelecegı cok ıyı deıl yonetmende deısmıs ztn..
atv de dizi izlenmez görüntü kalitesi olarak çok kötü
ingilizce konuşanlara takıldım ben ya
en son sahnede parmak izi doğru çıkmayınca "access denied" diyen ses , bukadarmı kötü yapılabilir.
klasik kv izledik superman polat,jack bauer çakması
vadinin ardındanda bir Ben10 iyi gider haaaaa senaryo olarak pek bir farkı yok nasıl olsa :D
Memati: Usta sen kapıyı göster biz Sıka Sıka girelim :D :D direk bizim form geldi aklıma :)
türkiye üzürinde dönen gerçek oyunları gösterdiginden bence filmi herkez izlemeli kimi laflar zaten toplumumuza direk gaz niteliginde + yapımcı çok saglam arkalı olması lazım incirlikte fln film çekebiliyorlarsa bunlarıda coniler:) izliyorsa harika demek..
güzel bir ilk bölüm oldu
yine bir saçmalık olup feller i elinden kaçırmasın, yada direk sıksın kafasına
karşına çıkmış işte ne tereddüt edersin ki bas gtisin kafasına dimi :)
bu arada üssün kapısında zenci asker " there is four people at the gate " diyor ya
umarım her bölümü dünkü gibi keyif verir
Sizce açıklanan harıta akp kürtlere verdiği sozümü temsil ediyor..akp takım ederseniz ilerde alıcanız topraklar gibi ..
polat incirliğide bastı tmaamdır yakından beyaz sarayıda alırız
o değildi herşeyi anlatıyolar nasıl izin veriyolar bu kadarına
gidiyorm gündüz geceyi iyi yapmışlar, hiç sevmezdim yeni hali dinletir :)