yuh be kardeşim bu kadar reklam daha önce bi dizide görmedim diziden çok reklam izliyoruz
Printable View
yuh be kardeşim bu kadar reklam daha önce bi dizide görmedim diziden çok reklam izliyoruz
ersoy tankın içinden çıkarsa ne gülerim :D
bir daha izlemicem kurtlar vadisini buna karar verdim :D bu kadar reklam olmaz 10 ar dk lık periyotlarda izliyorum böle saçmalık yok yaaa..:) dizi zaten aldı başını gidiyo ersoy koskoca kararkahı bir pick-up la tarıyorrrr :D
bu günki bölüm güzel geldi bana ya, gerçi reklamlar ne kadar fazla olsa da bölüm güzeldi. atraxyon vardı enazından. haftaya heycanlı olacağa benziyor. kaçırmamak lazım. :)
reklamlar 2 haftadır falan böyle yaw çok gıcık edici.
gidip arada bi işini halledeyim diyorsun 40 saniyelik reklam koymuşlar araya.sabit olması bi kısa bi uzun olmasından daha mantıklı.10 dk olsun sabit olsun.
bişeylede oynaşmasalar olmıcak bırak kalsın eskisi gibi.
125.bölüm 2.fragman
Yazete.com
fragman yine fenalarda.
giderli polat... :D vurdu masaya yumruğu gene :D
dizi saçmaladı.. koskoca c.başkanının makamına ne idüğübelirsiz bir adam geliyor ve tehdit ediyor..
ne reklam konuyorlarrrrr bu kadar yaa
Bordo bereli komandalarımız da gelmiş.Haftaya yine aksiyon var
burda biter buuuu
şu polatın masaya vurması falan adamı diziden soğutmaktan başka işe yaramıyor ya.
yinede vazgeçilmiyo meretten.o kadar sene izledik bırakmak olmaz.
Yeni fragman 1. bölüm
Yeni fragman 2. bölüm
bol ekşınlı heycanlı bir bölüme benziyor :D:D:D:D:D:D:D
Saygılar
Rıdvan..:cool:
tabi yaa biraz şöyler olsun..
özlemısız axıonu:D
Ersoy'a noldu kim nasıl vurdu harbiden öldü mü,kaçırdım ilk başlarını yahu :D
valla bende çözemedim ama ersoy ölmedi bence alperde fellerın adamı anladıgım kadarıyla
Daha önce yapıldımı bilmiyorum ama bugün arkadaşım bi espri yaptı;
Arkadaş; Kurtlar vadisi pusudan sonra format değiştirmiş
Ben; ne olmuş yeni formatı neymiş takip etmiyorum fazla
Arkadaş; Kurtlar Vadisi Pu**y olmuş.
Merak etmeyin arkadaşla konuşmuyorum.
**:ss
polat şimdi çözecek olayı :)
aynen ölmedi o şerefsiz :)
dedim gibi olayı çözdü :)
Dahada ölmez bikaç bölüm sonra sezon finaline girer,taaa eylülün sonlarında başlar yeni bölümler,hadi o zaman da bi 4-5 bölüm daha oynasa sonra ölür yerine bi başkası gelir.Bu böyle döngü halinde sürüp gider :D
bu sezon fınal yapacak dıye bılıyorum ben bitirecekler artık galiba bitsede artık iyi olur yılan hikayesi gibi oldu ya :D atari oyunu gibi birini öldürüyo yenisi cıkıyo sürekli level atlıyo :D
:D bunuda film'e bağlarlar ardından 4-5 ay sonra gene dizi olarak başlar,adamlar deli gibi para kazanıyorlar neden bitirsinler ki ?
Kurtlar Vadisi pusu değil de terör devam etseydi keşke güzel olurdu :)
ahahah:D:D:D gercekten ya tam bi yılan hikayesine dönücek :D
sezon finali..
ohh bee toplu katliam var:)
Kurtlar Vadisi Pusu 128.Bölüm Fragmanı Sezon Finali - Youtube Video indir | Video indir | Youtube | Facebook | download
bu ne şiddet böle :D
diğer sezonu da polatın kızını bulma serüveni olarak geçirirler.. 2012 de dizi biter..
o değilde şimdi trt 1 de halil ibrahim sofrası dizisinin tanıtımında kurtlar ekibi komple ordaydılar..
fragman katliam olmuş.
halil ibrahim sofrası çıksın ona bağlanırız artık.
edit: prodriveSTİ abininde dediği gibi kurtlar vadisi terör devam etse fena olurdu.ne yankı uyandırmıştı çıktığında.
kan reva getircek ortalığı bu haftaa bee :D yine de süleyman çakır gibi olmaz
way arkadaş bee bu nedir bole :D:D:D:D:D
resmen katliam yapmışlar,,, bi Sam amca kaldı,,, onuda indirdimi,, tamamdır geriye kızı kalıyor hadi bakalım hayırlısı:D:D:D:D
bölüm guzel guzeelllll :D:D:D:D
Saygılar
Rıdvan :icon_tup:
ersoyumu attı la camdan o :D
öldü bee sonunda :D
Ersoyun adamın plaka neydi öyle OC :D :D
ohh be rahatladık valla :D:D
Şamir var daha dur abi o konuşması beni çıldırtıyor :D