resmen suç örgütleriyle içli dışlı muamelesi yaptılar adama. ha demirel sempatizanı değilim ama ortada delil falan olmadan çamur at izi kalsın olayı yanlış.. yüklü bir tazminat davası yiyebilir pana film.. :)
Printable View
,
:D bu delil değilmi ??? yeterli değilmi ? bi düşünsenize adamlar bişey bilmese bukadar rahat kullanabilirlermi demirel karakterini ;)
google da bile demirelin MASON KİMLİĞİ ÇIKAR ... yazın ve bakın :(
kimlere inanmışız ...
http://img.blogcu.com/uploads/muzaff..._demirel_2.jpg
son 3 senedir izlemiyorum vadiyi , ama eski vadinin çok sıkı takipçisiydim.
eskiden Hondam da böyle bir konumuz vardı, izlemeyen bu diziden nefret edenler olarak, izleyen arkadaşlarla güzel diyolaglar yaşardık onu hatırladım şimdi :) ama kendi adıma sevindirici olan şu ki sanırım artık eski sıcaklığı yok dizinin, çünkü artık sağda solda vadi memati vs muhabbetlerini duymuyorum, oh bee :)
bu arada dizide ölümcül deneyin müziğine benzer bir melodi var dikkat ettiniz mi
Laz Ziya lakaplı İstemi Betil vefat etmiş, Allah rahmet eylesin.
laz zıya sızlere omur gencler...
allah rahmet eylesin
severdim laz ziya karakterini
Allah rahmet eylesin laz ziya oynadigi karakterin hakkini veriyordu.
laz ziya gerçekten müthiş bir oyuncuydu.allah rahmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin , son zamanlarda durumu kötüydü haberler göstermişti
allah rahmet eylesin.
Bence değil, Çünkü masonluğun kimliği falan olmaz, mantıken hatalı, gerçekten resmiyeti olmayan bir şeyin kimliğini bastırdığında kime gösterebilirsin. ' Ahha bak ben masonum' yapacak halleri yok. Haaa Demirel masonu mudur değilmidir bilemem. Ama ellerinde delil varsa dizide Süleyman Demirel ismini kullanır, yoksa ve ünlü bir figür diziyede renk katacak diye benzer karakteri diziye sokuyorlar ve aslını ispat edemedikleri imalarda bulunuyorlar.
Diğer bir taraftan MASONULUK denilen şeyin korkulacak veya öcü bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü masonluk, cematçılık ticaret odaları, minibüscüler odaları v.b. gibi bir yapı. (uzun bir yazı yazacaktım ama konu KV olunca vazgeçtim.) :icon_tup:
uzun bir aradan sonra fena bölüm değildi...
Halo dayıda vefat etti
zzzzzzzzzzz :)
hadı burdan yak,guzel bolumdu valla :)
deli hikmeti de öldürdüler.. zaten uzun zamandır görünmüyordu...
edit: Zaza öldürdü ha...
hikmet ile tuncay kayıp, zaza ne zaman öldürdü?
Kurtlar Vadisi Pusu 141. bölüm fragmanı en son haber
zazaya bye bye....
çok kaldı zaten bu zaza.ersoy karakteri çok iyiydi o da hemen gitti.neyse kara da fena değil :D
çok iyi devam ediyor dizi , güzel topladılar :) zaza nın tip fena oldu ,güzel bölüm olcak gibi :)
zaza yanlış yaptı..:)
Ve arkn dediini yapyor - Hrriyet Gndem
bu haberi okuyunca kaşifoğlunun gömülen cesetlerin yerini göstermesi geldi aklıma...
Kurtlar Vadisi Pusu 143. Bölüm Fragmanı - Eğlence Videoları - Habertürk Video
polat gene kesin ölmez
Yeter , ölsünde bitsin şu saçma dizi artık.2003 teki ilk vadinin tadı son 2-3 senedir yok...
fragman iyiymiş.
12 Ocak yeni bölüm .
12 ocak mı , 5 ocak diyor yahu
Vadi'den açıklama
Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümünde erteleme...
Foto Galeri için tıklayınız
Etiketler
Kurtlar Vadisi Pusu , TNT 03.01.2012 Salı - 17:25 « Önceki Haber
Kurtlar Vadisi Pusu, 143. Bölümüyle 12 Ocak 2012'de TNT'de izleyiciyle buluşacak.
Kurtlar Vadisi Pusu
kötü oldu zaten izliycek bişey yoktu , tşkler bilgi için ;)
ya ülkede arka sokaklar diye bi dizi var onu izliyen var , bırak fatmagülü falan :D kurtların action sahneleri bi yana devletin işleri vs. olayları çok güzel irdeliyorlar
kesın yıne ruyasında denıze dusuyordur :D
içinde çelik yelek var belliki :D oakdar durup kan akıtmadıklarına göre:D o anki şok bayılması falan çıkar :D