vallaha entirikalarla dolu oldu son bi kaç bölüm ne yani o silahşör kabadayı çakırmı ahuhahaha hiç inanmak istemiyorum :D
Printable View
vallaha entirikalarla dolu oldu son bi kaç bölüm ne yani o silahşör kabadayı çakırmı ahuhahaha hiç inanmak istemiyorum :D
2 tane maskeli olabilir mi :D
Dah izlemedim şuan iniyor son bikaç dakika.
Pusat olamaz ama senaristler herkesin o maskelinin polat olduğundan emin oldukları için sağ gösterip sol vurmak istediler bence.
Tr nin en buyuk dizisinde baş rol ölüyor ve peşinden maskeli biri diziye giriyor kim inanaır polatın öldüğüne. Kesinlikle maskeli polat dedi tüm tr
Bunlar sırf bir hafta daha polat öldümü gerçekten deyip milletin dikkatini çekmek için son dakka pusatı göstermişlerdir maskeli diye.
Bence polat bunu yaptı pusatı sürdü ortaya son dakika.
Çünkü bi önceki bölümde maskeli icraat yaparken pusat ofisinde leyla mete abduley ve cahitle idi.
Şuda çıkabilir.
Polat aslında yurtdışında pusatı yetiştirmiş olabilir. Zira eski bölümlerinde laz ziyayada söylüyordu pusat devleti için yetişecek gibisinden. Kendisi gibi önce piyasaya saldı gizli devlet görevlisi yaptı gibi tabi ihtiyarların dahilinde :D Olamz demeyin kurtlar vadisi bu :D
polat bılerek bılınmesın dıye pusatı yolladı 100de 100 : ))) o gemıde :ÇD
amma sürdü polatında bu balayı izni yahuu
Şimdi bitirdim. Pusat hem önceki bölümde leylaların yanındayken aynı anda iki yerde olamayacağına hemde bu bölümde hem gemi hem orda olamayacağına göre ve boy pos olarakta uymayacağına göre polat maskeli bence.
Ama dizi sonuçta senarist ne isterse o olur. Toplantıyı bastıklarında ayak ayak üstüne atması tam pusatlık şov . Polat yapmaz karakterince. Ama dizi işte 1 hafta daha süründürcekler milleti.
AkSaçlı Son Mermisini Sıkıyor,
10 senelik KV tabularını alt üst eden bir bölüm,
meselenin ciddiyetini yansıtamadılar pek..
vadi, yönünü abd tarafına çevirince kendisi bitirdi.. sanane suriye meselesinden...
bır ara mematı cıkarmı dedım maskeliden ahahhaÇD
ALLAH a şükür polat yaşıyor :D
polat yine estetik yaptırdı :D
Eskiden mafya dizisiydi şimdi bildiğin süper 5 li fantastik filmine döndü
Ulan ne diziymiş arkadaş yalan rüzgarını geçti :hahaha: :D
2 bölüm maske ile idare ettiler 2 bolümde sesiyle takılır.
sağlam balayı yaptı valla :)
ilk 100 bölümden sonra kurtlar vadisi dizisi bitmiştir. çakır, elif, laz ziya, dayı, karahanlı, testere necmi, vs... ulan ne günlerdi bee... yıllar sonra hala izleyenlerin olması (babam da dahil) şaşırtıyo beni. :)
Önümüzdei bölüm aksaçlıyı kurtarır ve maske düşer. Aksaçlıda bi güzel över polatı ve çocuklarıda onun merine verir.
Yav bu aynura ne güzel hatun :D ama çok sinsi. Arif dediya abdulheye sıkıcağıma b u eli kırardım diye.
Eskiden kuru kabadayılık vardı dizide, şimdi strateji oyunu oldu resmen.. Karakterlerin rolleri oturdu iyice. Ben ilk bölümden beri keyifle izliyorum.
Yayınlanmadığı hafta huzurum olmuyor, keyfim kaçıyor..:D
Mete aymarin evinin onunde polatin(maskelinin) kolundan vurdugu igne ne acaba, leyla ile konusurken de sesi bi degisikti. Kesin sacma bi hastaligi vardir maske ciktiktan sonra da bir kac bolum oyle devam eder...
polat yaşıyomu hala ölmedimi ya
Sencer yürüyo beyler :D
Kurtlar Vadisi Pusu 179.Bölüm Fragmanı HD - YouTube
hakkat la sencer yürüyor :D
polatın matrix gibi mermiyi durduracağını kim düşündü :D
vadi çok dandikleşti :D
burdan sonra polat düzelmez gibime geliyor sencer öldükten sonra bitirebilirler diziyi
Bence de dizi sona yaklaşıyor gibi..
zaza dayı bı bolumde 8 kursun yedı bır sonrkı bolumde ayaklandı :D polatta haftaya yada en gec obur haftaya ıyılesır :)
harbi poku çokmaya başladı dizinin yaw... hele o maske falan çizgi film gibi
Can sikintisi izliyoruz ya kadin dizisi izlicegime bi karadayi bi kuzey bide bu:D
Önceden ihtiyarlar denip denip duruyolardı dizide ve ufak ufak görüntüler veriyorlardı. Şimdi her taraf ihtiyar oldu bundan sonra güncel olay takip edecekler bence. Polatın yüzünü artık değiştirirlerse kıçıma benzer
Dizi 190. bölüm gibi final olacakmış ve 2 yıl sonra başka bir isimle yeniden başlayacakmış. Pana film açıklamış dedi bi arkadaş ama bilemeyiz tabi.
diziyi heycanla bırtek ben bekliyorum heralde :D:D:D:D
Rezil ettiler, tamamen ticari boyutu ile yayında şuan. Ayrıca Necati Şaşmaz şuan balayında diye biliyorum, bizi de maskeli ayağına kekliyorlar akılları sıra : ))