kanal 7 de sıfırdan mı başlıyor bu dizi....:soru:
Printable View
hey gidi Aslan Akbey hey :)
kurtlar vadisinin tek beğendiğim hali, vaay be :)
çok güzel vallahi ya hey gidi günler hey zaman nasıl geçiyor...
Ben de eskisini hic izlememistim :)
eski bölümler dahada güzeldi boyuna sigara yakarlardı :D
çakır seyfo dayı vs vs
Nazife Anne farklıymış vay anasını simdi fark ettim :D
polatın anasıda farklıymış be:D
buarada kanal7de inceden kesintide oluyo tabi :D ilk elif polat buluşmasındaki gibi mesela :D
http://www.youtube.com/watch?v=QlUiE...eature=related
EMPARYALISLARLE KAPITALISLARLE FEODERLERLE BURJUVALARLA HERHAN GIBI UZLASMA POTFORMUNA DAHİL İŞ BİRLİGİNE GİRMİYECİMİZE DEVRİM VE ÖLMUŞ YILDIRM UZERİNE KOZMOZUN HUZURUNDA YEMİN EDERİM ..... muronun yemınıı :)
az önce kanal 7 de vadinin ilk bolumu oynadı gercekten ızlettırıyo
elife uyuz oluyodum iyiki ölmüş :D
bu haftada guzel bolum bizleri bekliyor hadi bakalim az kaldi....
dün ilk bölümü seyrettim tekrardan hepsi çocukmuş yaaa :D yaşlanmışız :D mematiye gülmekten yıkıldım çakırın adanalıda oynayacağı o zamandan belliymiş :D jaguarı patlatırken mangal yapıyolardı yaa :D
bence bu filme gelmiş geçmiş en büyük ikiler çakır memati- laz ziya orhan.özellikle laz ziya on numara adamdı.
yiyecek çok şeyi var daha o bay bıyığın ben tahmin edemiyorum artık kazıklamı olur kızaklamı oluuurr :D
her hafta diziden 2 kişi gidio neler oluyor :D kriz bu kdrmı etkiledi . .
Biran önce gelmelı persembe ..Sabırsızlıkla beklyıorum :D
bence bulut olmucek senarıstler her zamankı gıbı ters koseye yatırıolar bızı bu kadar acık bulutun olumunu vermezler sanırım fragmanda
hep terse yattik bu sefer bi degisiklik yapalim diyebilirlerde
kv nın resmı sıtesınde bulut olecekmı dıo :) daha oncede nazım polatta tetıgı dusurmustu vardır gene bı numara bundada olmucek bence :)
fragmanda agzının içinde tetik dusuyor oda arkaya gidiyor buna ragmen ölmesse bir tuhaflık var demek ??
isko'nun kızı , işleri karıştıracak sonra demedi demeyin...
:D:D:D
bence artık bulut polatın tarafına geçicek kurtulucak :).kurtaran o olunca :)
bu akşam yine hayat durucak :D
5 saat 45 dk kaldı :D
bulutlardan biri gider ama hangisi acaba :D hahahahaha
Bi bulut bi diğer bulutun tetiğini çeker ironiye bak be :D
tataroğlu geri dönüp yıldızın kafaya sıkar bence
kanal7 de salı çarşambha ve cuma günleri ilk bölümleri veriyorlar kaçırmayın.şuan 2.bölüm verildi yarın 3.bölüm var;)
abi aman diyim kurusıkı silahla ağzına sıkma kimsenin katil olursun :D
lise yıllarında kafası güzel gerizekalı bi arkadaşım boynuna dayayıp ateş etmişti
salak 1 ay bandajla ve boyunlukla gezdi boynunda :hahaha:
silahın boş olabilceği benim de kafama yatıyor senaryoda. dur bakalım nolcak :D belki de birisi yıldızın silahını yıldız farketmeden boşaltmıştır :)
ıskender o adamlara neden buyrun damadımı oturtun dedı polat ıcın. ıskenderın kızı yenge demekkı