Kav kibritleri sponsorLunda cevat sona erdi :D
Printable View
Kav kibritleri sponsorLunda cevat sona erdi :D
ayıptır ama ya bu gaz bu atar gider 2 bölüm içinmidi simdi bari sezon finali göreydi :D
Bulut'un yaşamasına nasıl sevindim yaw :D ölümü Yıldız hakediyodu ve öylede olacak galiba
finale 2 hafta kalmış....
Bulut ihtiyarların adamı falan değil ya.
İskender dedi ya Yıldıza git bu listeyi davut tataroğluna ver falan yalan yani liste hacılar ihtiyarlarla bulut.ama ölmemesi çok güzel oldu :)Vadi 2 haftadır kendine geldi hani
haftaya neler olucak acaba :)
Bulut kalkıp alayına sıkar şimdi :D
ya bu kibritçi kız çelik yelek felam giymiş olmasın :)
onun kalıp zaten maşallah çelik yeleğede gerek yok :)
aynen bu kirbitçi ölmez.. demedi demeyin
fragmanı sabırsızlıkla bekliyoruz :D bence cevat oraya giderken tedbir olarak giymiştir
Kolay kolay ölmez bu cevat daha muro ile flnda kapısırlar bnce..
bulut tataroğluna kızıp polatın yanında devam ediomuş :D valla süpr olur
yıldırmın ıntıkamıı alındıı :)
KAV kibritçi cevat bence öldü..adam çok hızlı girdi diziye ölümde çabuk oldu ***** hızlı giden atın.... seyrek olurmuş :D:D
ben ölucemde siz yasayacakmısınız ulan
saıd kıbrıtcı:D:D:D
o değilde şimdi her köşe basında duran it kopuk elinde KAV kirbitle takılacak.. 50 kurusluk yeni moda..
yıldız nıe kafaısna sıkmadı bulutun kaafam karıstı ?
valla cevat 3 tane kursun yedı kan yoktu gorunurde celık yelek gıymıs olabılır ama polatta onun oldugunden emın olmadan ordan gıtmez sanırım :) yanlız yılmaza gel dedı catısırlar cıkısında oranın epey o karısıklıkta celık yelek gıydıyse kurtulabılır cevat :) ama olmesı lazım ya herıf cıns :)
anasını satim seyret seyret en önemli yerinde uyuya kal son reklamdan sonra bitiş sahnesini yine kaçırdım :D en son abdül binaya ateş ediyodu :D
polat girdi içeri..
o sırada bizi "kav kibrit" ile içerdeki babalar arasında husumet çıktı... kav kibrit komutan ve hoca hariç hepsine sıktı...
o sıra polat girdi polat da kibriti söndürdü 3 kurşunla :D
fena bölümdü, haftaya aynı gazla devamı gelir
bu arada iddiayı küçük ayı kazanacak demedi demeyin sivas şampiyon :D
güzel bölümdü,sanırım bir süre bu aksiyonlar devam eder.
zaten 1 2 bölüm sonra tatile giriyor di mi?
tadı damağımızda kalıp öyle sokacaklar tatile:(
kav kibrit satışları tavan yapmış :p :D
kav kibrit geçenlerde iflas etip fabrikayı kapattı diye hatırlıyorum adamlar bilseydi kapatmazdı :D
zippolar tarihe karışacak :D
bu polata nolcak şimdi. iki tane eleman kaldı orda eğer onları öldürmeyip giderse ihale ona kalır. Bence onlarada sıkacak. sizce nasıl olur herkes bir seneryo yazsın görelim bakalım haftaya nolcak :)