ahahah:):) fenaymışş komedi filminde karşılaşsa bunlar ne iyi olur:)
Printable View
Yeni fragman cıkmıs, pasayı kurtarıyorlar helikoptere bindiriyorlar sonra roketle havaya ucuyor helikopter :D
herşey bi yana da hani Şener Şen gelecekti kabadayı rölünde falan ne oldu o haber ?
iskender'e haber yetiştiren kim acaip merak ettim
Perşmebeye yine Kilitli difrensiyeli takıp oturucaz evde :D
dogu beyden sona hicmi ornek almamislar helikopterle bi yere gidilmez diye :D
atlasaydı ulusoy'a en temizi bir sürü otobüs gidiyor kestiremezlerdi hangisi olduğunu:D
bu fragman dizinin ilk 15 dakikası felandır. bakalım geri kalan kısmında ne olacak
helıkopter ısı amatorluk olmus sankı..
yıldızda sonunda donmus mrkta etmeye başlamıstık kendısını:D
Sacma olmus bence de helikopter olayı...
Madem adamı kurtardın, kendi ekibinle götür bırak Ankaraya...
hahahaha :)
paşanın yanında ki adam bence ispikleyen :)
imkanlar süper.. bu devirde en geçerli meslek mafyacılık.. :)
son model jeepler, arabalar, helikopterler, uçaklar, malikaneler, yeraltı şehirleri... Allah daha çok versin.. :)
gelin bizde kuralım :D araç sponsoru ben olayım :)
fragman değil bölüm özeti resmen:)
yarın ıcın yenı bolum oynayacakmı eskı bolummu yıneee
Heralde yok ya hiç fragman görmedim...
evet bende gormedımmmm:(
e link de verilmişti nası görmediniz ki :D
ahahah millet nasıl okuyo forumu
fragmanı koyduk üstüne 2sayfa yorum yapıldı
son mesajdan forum takıp edıolar özkürüm :D
sanırım helikopter olayı paşanın yanında çalışan iskenderin adamına ulaşmak için yapılmış bir sahne gibi,..izleyip görcez
ewt olabilir helikopter patlayınca polatın yüzü çok fazla şaşırmış gibi değildi sanki...
Ben izlemiyorum ısrarla. Ama yazılan yorumlarıda okumadan edemiyorum. Spoiler içerir yazsın başlıkta :D
Jeepler otomobiller acıkcası cok igrenc duruyor, ben en basta cin malı falan sanmıstım :D
bende walla :D
burda mercury yazılana kadar çin malı falan sanıyorum ben :D
hatta amblemini bile benzetmişim :D:D
bence paşanın adamı ıskender için çalışıyor 45 bolumu dınkkatlı ızledıysenız oda da ıkı kışı var bırı paşa dıgerı postası.paşadan emır gelıyor sonra hemen ıskendere haber gıdıyor nasıl oluyor bu iş açıkcası benım kafamı kurcaladı;)
sipoylerci yokmu :D
arkadaşlar kurtlar vadisinin çok güzel bir club parçası var birazdan upload edeceğim çok güzel bir çalışma yapılmış arabada dinlenecek tarz