ezel güzel cidden....
muro da asker yolcusu demişti alican bana ama... emin değilim
Printable View
ezel güzel cidden....
muro da asker yolcusu demişti alican bana ama... emin değilim
ya ben kvde dizinin sonunu kaçırdım muro patladı mı yoksa daha patlamadı mı ?
Patladı patladı :)
ben hala yoldas yıldırımın yasını tutuyourm :D
Cok sıkıcı bir bolumdu mayınlar falan muronun kafayı yemesi tırttı yani bende ezel diorum inşallah onunda suyu cıkmaz ama 2 bolum daha böyle gitsin kurtlar yalan olur muro renk katıodu bukadar dangalaklıga :)
Muro gibi sempatik, dizinin espiri kaynağı bir rolün böyle basitçe harcanması kötü oldu. Artık senaryoda fazla pay bulamayacağı için muro ve çetoyu diziden çıkardılar. Muro misyonunu tamamladı ve bitti... Yeni trend Kibritçi Posbıyık...
mematinin çocukla baskına gitmesi çok makara :D çocukla çıkma yola ya...
sanki star'daki bölümler daha bi özensiz çekiliyormuş gibi geldi bana...
polat hastanede çocukları kaçırmadan önce yüzüne maske takıyor ya hani , hava olsun diye jaluziyi kapatıyor kasıntı kasıntı ama bi yandaki jaluzi açık :) karizma çizik :)
minibüsle suya uçarlarken havada 15 dakika asılı kalıyorlar , minibüs içindeki atmosfer gayet sakin , "hadi arkadaşlar inelim sırayla" şeklinde :)
askerlerle inzibatla dolu cafe , muro da firari üstelik , hem de firar ederken çatışmada bi ton asker şehit olmuş ama kimse oralı bile değil , üstelik saç-sakal o biçim , adam dağdan gelmiş her halinden belli ama millette tık yok :)
çoban denen herife gidişleri ayrı bi komedi zaten :)
vs..vs..vs..
ben sanki eski özeni göremiyorum dizide
yeni sezon ilk bolumunu izlemedim ama dun bir gs macına bir vadiye bakıyordum cok yapmacık geldi.. reellikten uzaklaşmışlar.
arada oluyor boyle seylerr bakalım yenı bölumlerde neler gorucegız :)
bide süre kısalması var netden ızleyenler fark etmıştır
bide albay demişti ya çoban çok tehlikeli peşine kimi taktıysak yokettı ama polat gene tek mermıyle ındırdı adamı:)
http://img84.imageshack.us/img84/121...1041375791.jpg
:D:D:D:D:D:D:D
adamın arkadan dolanacağını görüyor bırak çobanı tehlikelisini işi bilmeyen adam olsa bile acık hedef etmez kendini 4 kişiye + en babasının arkasından dolaşacağını gördüğü halde mal mal beklemez olduğu yerde iyice kalitesini düşürdüler dizinin.. çetoda dirilcek sandım bian gözleri oynayıp duruyor.. patlama sahnesini söylemiyorum bile :)
dünyayı kurtaran adam'a doğru gidiyo sanki:))
66. bölüm fragmanı...
http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188
alper de ölüyor.. kibritçi iş başında...
alpermı ölüo benmi yannış gördüm :S
valla aslında suyu çıktı artık...
sonlandırmak lazım yavaş yavaş diziyi bir şekilde...
persembe gunu ızlerın artık bakalım neler olucak :)
hiç güzel bir fragman değil. hep merakla beklerdim hiç heyecanı yok artıık..
ısko tataroglunu vurucak sanırım
iskender buyuk vurmaz bence gladyo olayını sorucaktır
kesin gene yeni yüzler geliyoo diziye
corba fragman :D
bi moka benzemiyo artıkın :(
Saçma sapan bir hal aldı özellikle eşiyle olan ailesiyle olan sahneler fena uyku getiriyor , o eski heyecanı kalmadı dizinin.
demin pala nın oldugu bolumlerı ızledımde palada iyiymiş ya
fotolar eklenmıs polat ıskendere sılahını dogrultmus ama oldurmez daha gladıo cıkıcak :)
eskiden ne güzeldi.şimdi heyecanını kaçırdı...
muro böle bir ölümü hiç hak etmiyordu yazık oldu...
bır bolumde 2 ölum ıyı olmadı
kurtlar fena sıctı bu sefer bakalım nasıl topluycaklar yeni tip yeni dusman herif vınla baglanıor milleti izliyor falan HD kalitesinde havaya ucan minibusten sırayla inerken en son ceto oldugu için öluyor sempatik pkklı bombayla kendini ölduruyor ooov iice boka sardı eskiden persembe olsada izlesek derdim inanın su bolumu merak bile etmiorum
Yeni favorimiz pazartesi günleri ;)
Ezel forever diyorum...
valla Ezel 2. bölümünde beni baydı biraz... ilk bölümü kadar heyecanlı değildi..
Cok gecmise dönük ilerledi ondandır ;)
Ben en cok hapisten kacıs ve ameliyat vs mevzularını merak ediyorum.