polat ölemez sokaklar birbirine girer çakır öldü die siyah kolluk takıp sahaya çıkan üçüncü lig futbolcuları bir ara k.vadisi bitti diyipte sonra sitesini bombalayan türk vatandaşları warken k.vadisi bitmez polat ölmez vatan bölünmez :D :D
Printable View
polat ölemez sokaklar birbirine girer çakır öldü die siyah kolluk takıp sahaya çıkan üçüncü lig futbolcuları bir ara k.vadisi bitti diyipte sonra sitesini bombalayan türk vatandaşları warken k.vadisi bitmez polat ölmez vatan bölünmez :D :D
kim çıkıcak bakalım :D
ezel gelse sıksa şuna 1 2 tane:)
Kelin çıktıgı bazı sahnelerde de bi de bugunkü dizinin bölümünde dizinin en sonunda çalan müzik güzel gerçekten
bu nasi bi sacmalikya kurt meselesiymis, reelde basbakanin soyleyemediklerini diziden mi verecekler . yaziklar olsun .
bku çıktı çoktanda hala seyrediyoruz işte artık ne yapacaklarını nereye saracaklarını şaşırdılar.
Ebru gidip yakışıklıyla konuşacak
Kurt meselesi işin içine girecek
Gladyo her yeri saracak
ama Polat ayakta kalacak kimse bişi yapamayacak ne adammış be Yıllardır on binlerce figüran öldü dizide :) bunca işi yapan adam bi polatımı öldüremeyecek :D
Bulut ta o ç çıktı bu arada :D
türkiyenin halaaa gerçeklerini yansıtan bir film bence, severek izliyoruz..
ya hangi gerçekler bro bi kürt sorunu çıkardılar gene gündemi takip etmek izleyiciyi tekrar bağlamak için :)
gladyoymuş 5. adammış falan filan bütün bağlantılar bütün ilişkiler saçma sapan bir hal aldı yakında senaristlerde çıkamayacak işin içinden kim kimdi diye :D
kürt sorunu,pkk sorunu olagan şeyler zaten vatanımızda alıştık artık neredeyse bu olaylara bro filmdede aynen devam işte..
hee adı var ama işte film. ;)
Askeri ahrcamaları kısmak için kurt meselesini cozmek lazım mesajı offf bu okadar baydıki
basbakanın tutundugu tekdal ama goruluyorki terorle uzlaşılmaz şimdi kurtlar vadisiyle fındık beyinlilere haa bak başnakan bizim rahat etmemiz için kurt meselesini ortaya atmıs dedirtmek e diorsanız hak ettiğimiz gibi yonetiliriz kürsat cok guzel soylemişti biz bir ulus devletiz koklerimiz binlerce yıla dayanıyor boyle 6-7 yılda o kokleri sokemezler onlar giderler biz kalırız !
bu 5. adamdan sonra 4-3-2-1 diye gitçekler işte baya ekmek çıkar ahah :D
bu perşembe bizim polat counter strike gibi vuruyor adamları ehueuh fragman fena:D
sanırım bıraktım ben artık vadiyi:)
valla artık izleyecek bişey olmayınca açıyordum artık onuda yapmayacağım birilerinin taşeronluğuna soyundukları sürecede izlemem
İskendersiz vadi çekilmezmiş yaw.
kanal 7 de eski bolumlerı ızleyin beyler.. hala cok keyıflı
tam onu yazacaktım ben de. ne kadar güzelmiş eskiden ya:)
fregmanı 33 sanıyeden sonrası yok :D
yokmu abdülheye çıkış yolu önerecek:D
bence ıskender dızıye donucekk burayada yazıyrum :)
baydı...hareket yok konu kofti falan..iyice sıktı
hele o polatın ilk sahnedeki atlayışı falan :)
vadiciler ezeli izlesede bırseyler orense be :D
ştandartçı kazım motosiklet ile takipte...
zaza dayının nar yemesi de pek gözel :D :D
mematı yanarsa dızı b.. sarar
Mematiyi yakacaklar:icon13:
Ezel'den sonra soğudum ne kadar kopyada olsa ezel mevcut vadiye göre daha bağlayıcı.
"Bu bir mafya dizisidir" eski vadi daha iyiydi.
Sonunda Polat o iğrenç X5'i bırakmış ya :)
range bınıyor :D
harbıden onceden persembe gelsın dıe beklıorumdun sımdı pazartesıyı..:D:Dkurtların bı espırısı kalmıor artık gıbı..:S:(ama polatın babası gene yakısanı yaptı..:)
ömer baba- ramiz dayı forewer loweee..:D:D
memati ....te geldi :D
yıne yazıyurm ıskender dızıeye gerı gelıcek :D
izlemiyorum bile yahu öyle saçmaladı ki dizi nedendir bilmiyorum hiç izleyesim gelmio. Heyecan kalmadı. Hep mal mal haraketler. Gladio yuda izledim o da dizi hakkında az çok fikir veriyo ileride neler olacağıyla ilgili belki ondan seyretmiyorum. Bu arada evet iskender dönücek :D hatta mahkemeye çıkıcak ondan sonra izlenir belki vadi
kazıma cbr komik durmuş kurtarır bence mematiyi