ya rambo tek başına ordu tarıyor tepeden bı tane mermı almıyor :) dalga gecmeyelım polatla sonucta oda bır turk kahramanı oldu artık :):)
zaza'ya bıtıorum bu adama delı yurektete hasta olurdum sımdı bıle dızıye renk getırdı cogalması lazım :D
Printable View
ya rambo tek başına ordu tarıyor tepeden bı tane mermı almıyor :) dalga gecmeyelım polatla sonucta oda bır turk kahramanı oldu artık :):)
zaza'ya bıtıorum bu adama delı yurektete hasta olurdum sımdı bıle dızıye renk getırdı cogalması lazım :D
zaza komedie :)
ömer baba konuşturdu kızı aldırmamış jünior polatı:D
haydaaa olaya bak Abdülhey iskenderin emrine girdi.
eğer saglam bı senaryo yapılırsa bu dızı yıne yıkılır :D
haydaa zülfü yüksel ne alaka
eskiden iskenderemi çalışıormuş bu
aklım almadı
çok eskiyi hatırlayan varmı?
valla ezdi :D sonu güzeldi ehehe:D
Abdulheyin asıl adı dizide zülfü yükseldi zaten.Abdulhey ismi aslan amcanın uydurup taktıgı bi isimdi
cok tehlıkelı olmaya basladı .D
sınemasını izleyen varmı eskıden adamı falanmıydı acaba
buyur burdan yak şimdi :)
örgüt girdi işin içine şimdi
Eskiden zülfüydü beynini yıkadılar abdüley oldu şimdi yine zülfüye mi döndü nedir:)
filmin sonunda çalan müziği çekebileceğim bi yer var mı fellerin müziği?
abdülbey diyor zaza yalnız :D:D adam hala sevme derdinde ya :p
sıkıldım sonunu izlemedim :)
abtulheyde benım adamım oldu :D
Bu Abduleyin hafıza ne kadar geriye gitti. İyiki kendini Fatih Sultan Mehmedin fedaisi sanıp İstanbul fethine hazırlanmaya felan başlamadı. :D
Vay be. abdülhey tekmil verince bir an kendımi askerde öglen ictimasında sandım.Bizim subay da bölük komutanına böyle tekmil verirdi.:)Ne günlerdi...
skender ilk ortaya cıktıgında abdlhey polata benım dagda ustumdu serefsızın tekıdır falan dıye o bolumlerde anlatmıs..yanı onun eskı askerı ssknderın:)
bana bugün reklamlardan gina geldi resmen ilk defa bu kadar reklam oldu veya banami öyle geldi anlamadim.dizi karisti resmen.yanliz beyler iskenderin diziye geldigi ilk zamanlarda hatirlarsaniz birinin cenazesinde caminin avlusunda söyle bir konusma geçiyordu.iskender büyük abdülhey için çocugun yüzünü degistirmisler ama bakisi hala ayni gibi birseyler diyordu sanirim.tam emin degilim ama bu sekilde bir konusma geçiyordu.
gelll abdulheyy gelll :D
abdul daha önceki bölümlerde yaptığı gibi polatla işbirliği içinde olup bize numara yapmasın :D
güzel bölümdü..
Abdulhey uçtu taa aslan bey zamanına:)iskender geri döndü.zaza yedi beni yav ZZ:D:D..
yenı bolumu beklıyurm bakalım nasıl bır sey olucak
Kurtlar vadisi the simpsons serileri:D
Mutlaka izleyin:D
http://www.youtube.com/watch?v=ulIqv...eature=related
Geçen iki bölümü izleyememiştim kazıma noldu?
Ya bu merak olmasa yeminle izlemiycem yayın saatinde. Netten indirecem temiz temiz reklamları kesilmiş güzel çekimlerini. Bu reklam nedir böyle ya. :)
Kazım yok ilginç bir şekilde. Bir de izlediğim en güzel KV bölümünden biriydi.
En güzeli öyle şuayb , yeni sezon başladığından beri netten indirip izliyorum hep yaklaşık 1.30saat kesintisiz çok güzel oluyor.
Evet uzun süre izlediğim en güzel bölümdü benimde , özellikle abdülhey'i iskender'e güzel bağladılar.
Senaristler çok 24 izliyor sanırım:D
vurulduya yatıyodur hastanede kazım
taze fragman
http://www.yazete.com/video.asp?vid=6188
Yeni bölüm baya iyiye benziyor.