Yaw turanın daha ilk cümlesinde ölüceği belliydi.. Sanki dünkü adam turan da polat a böyle laf sokucak ve ölmicek.üstüne koruma bile yok kapıda.:) Bu sene biter heralde senaryo tıkandı iyicene..
Printable View
Yaw turanın daha ilk cümlesinde ölüceği belliydi.. Sanki dünkü adam turan da polat a böyle laf sokucak ve ölmicek.üstüne koruma bile yok kapıda.:) Bu sene biter heralde senaryo tıkandı iyicene..
Feller bunu başa geçirdi die kendini ölümsüz sandı garibim :) Sen beni öldüremessin dio bide ahahahaahha :)
oh be sonunda özüne döndü :D
Ezel'den de böyle açılım bekliyoruz.. Behlül-Bihter tarzı dizilere benzemesin.. Senarist duy sesimizi :D :D
abduley sahalara döndü
:D aha ozel bolum basladi
güllü ve polatın karısının olduğu sahneler de baya azaldı.. dizi eski havasını buldu.. ;) aynen devam... rtük mtük araya girmezse bu dizi full throttle devam eder...
bu ne oyle :D yaw marathon programi :D pozisyon inceleme gibi ileri geri sararlarsa da direk :D ayni olacak
haberınız yok format attım polataa özune dondu :D
ne kırdı boynunu beaaaaaaaaa :))))
leşini köpeklere yediricem nasıl bir repliktir yahu:D
sene 2010 hala 30 sene önce ki malkoç oğlu filmlerinde ki replikler dönüyor
toplantı evi bi yerden tanıdık geldimi zuhahah sexi memnudan deil mi o ev yaa koca istanbulda ev mi bulamadınız toplaşacak anılar var orada anılar:D
aynen behlülün evi gibi geldi banada :D
demedim mi memati rüya görecek diye :)
mematini rüyasına sevindim:)
dizi actıon yapacak bir kaç bölüm ama bunun tatili var bide şahsen ben 1 hafta beklemeyi bile uzun buluyorken yaz sezonu tatii çok kötü :)
bu 89. bolum fınalınde turan oldukten sonrakı calan muzıgı nerden ındırebılırız ?
geçen hafta inat ettim izlemedim ama şu yazılanalrdan sonra izleyim son bölümü netten :D
memleketi rusya yapıcaklar adam bırakmadılar :D
memati süper :D
valla ben kötüyüm gerisini bilmem :D
işte bunu istiyoruz :icon_tup:
http://www.kurtlarvadisi.com/images/...gsize/90_1.jpg
eski günlerdeki gibi usta:
iyi kötü çirkin
çirkin kim memati
vallahi ben kötüyüm gerisini bilmem
ahauheuauheua:D:D
Güzel bölüm olacak gibi :)
vurmalı kırmalı bölümler başladı sonunda:D
harbiden eski bölümler geri gelmeye başladı... nerdeyse sezon bitiyo ama neyse bu kadarla idare ederiz artık...
bu arada mematiyle abdülheyin replikleri tam kopardı beni sabah sabah :D:D:D
saygılar
Rıdvan..
fena bölüm olcak be :D
başını mı istiosun ?
evet başını istiorum
al sana mematını başı
Zaza dayı çok iyi yaaa oda olmasa dizinin tadı olmaz:D
action var yine..zevkli bölüm
ben bıraktım artık kurtları ciddi ciddi izlemiyorum, memnunum :)
ben seni sevmim artık haberin olsun :D
aksam olsada ızlesek ama bayagı bır ortalık karısıcak :D
matrix polat kurşunlardan kaçıyor artık auhahua :D alışkanlık oldu diye izliyorum :D
Halâ devam ediyormu bu dizi ya 3 sene boşuna seyretmişim yazık gülüyorum şimdi heriflere hepsi criptondan gelmiş.
Bide sanırım o ebe yada hemşire kılıklı hatun polatın kızını kaçıracak.