O fiyata eyalet satis vergisi ekle ortalama %6. Ayrica web sitesinde ne kadar surede shipping yapiyorlar yazar ortalama 8-10 gundur. Store pick up yapmak istersen surekli takip etmen gerek hangi store da musaittir fln diye.
Printable View
O fiyata eyalet satis vergisi ekle ortalama %6. Ayrica web sitesinde ne kadar surede shipping yapiyorlar yazar ortalama 8-10 gundur. Store pick up yapmak istersen surekli takip etmen gerek hangi store da musaittir fln diye.
kalemi çok daha iyi olmuş eğer çok fazla kalem kullanıyorsan geçmeye değebilir,ekran kalitesi ile kasa kalitesi müthiş artmış, ozellikle dış çerçevedeki o basit goruntu artık yok
ben note3u kardeşime verdim beklemedeyim, ilk parti değilde yılbaşından sonra alınabilir :)
samsung'da tasarımcı çalışmıyor herhalde. yıllar evvel kasayı bir kere çizdirmişler, ondan devam... ben z3'ü bekliyorum.
Hakikaten geleceği yok bu telefonun 2. Partisinin Türkiye'ye. Boşuna zaman kaybı :) bu zamana kadar gelmediyse daha da gelmez
sıparısı gectık beklıyoruz bakalım :)
6 serisi isteyen varsa ulaşabilir bana :D
Note 4'ün yorumları üstüne onu bekliyorum valla :)
5-5s-6 ve 6plus serisi için Spigen kap isteyen varsa ön sipariş alabilirim.
Aksilik olmazsa aybaşına gelecek.
az önce görüştüm apple ile ayın 21-22 si gibi gelecekmıs ellerıne
Amerikadan kız arkadaşım için 6 64 Gold alacaktık, abisi 6 tane Apple store dolaştı, Unlock cihaz kalmamış...
eklemeyi unutmuşum Atlantic city the pier olması lazımdı galiba
yok arkadaş dayanamadım note 4 siparişi verdim teknosa'ya. 24'ünde gelecekmiş. beyaz tercih ettim. şu forumun kanıma girmeleri bitirdi beni. :D
note4 ön sipariş fiyatı 2.300 dediler bugün
aynen 2.300 lira.