Teşekkürler.Temiz kağıdı bağlı olmadığının ispatı için.
Printable View
bak once vergı daıresıne gıdıceksın temız kagıdını alıcaksın.ordanda trafık denetlemeye gıdıp ruhsatınla temız kagıdı vereceksın onlarda sana aracını otoparktan cıkarmak ıcın fıs vercekler aracını aldıktan sonra tekrar trafık denetlemeye gıdıp ruhsatının 2 nushasını alıcaksın bılgısayardan dusup ruhsatın arkasındakı yere ogunun tarıhını atıp sana verıcekler olay bıtıcek bıdahada bole sıkıntı yasamazsın.gecmıs olsun
trafikten men edılı gözüküyorsa senın temız kagıdı alman bı ıse yaramaz sanırım ben öyle bılıyorum bölge trafige gidip evraklarını kontrol ettırmen gerekıyor.. Büyük bi ihtimalle evragın falan kaybolmustur şubede
Buğra dostum temiz kağıdıyla alakası yok, bence sen sabahtan karakola gidip böyle böyle ben madurum diye güzelce anlatıcaksın getirip göstereyim inanmıyorsanız sırf o yüzden bağlandım gibi birşey dediğinde sanmıyorum sorun olacağını pazartesiyi boşuna bekleyipte otoparka 10 lira verme günlük
öle zaten ilk bağlayan şube selamiçeşme. yani orası kaydı düşmedi sonuçta bu adamlar tek ekrana bakıyor bugranın elinde evraklar olsa hiç uraşmıcazda evrak yok. inş. sabahın 9 unda oruş kafaya vurmamıştır polisinde evrakları arar :) ekrandan düştümü otopark parası öder en fazla.
boku cıktı bu ıslerın ya yeter yanı...
aracım 2 senedir bende 2 kere caddeye indim 2 sindede polisden kaçtım geldiler bahçeden götürdüler :D
fazla dolaşmıcaksın hele ümraniyede bağlandınmı orda daha beter parçaları söktürüyolar:Deli: selamiçeşmeye gönderdilermi muayene sevk veriyor muameleci ile hallediyosun bi şekilde. avrupa yakasında nasıl yürüyor işler bilmiyorum ama anadolu yakasında en pis yer ümraniye fena öttürüyolar.
yurdum polısıde beklıyo guler yuzle beklıyor zaten gelsede hıc zorluk cıkarmadan ısını halledelım dıe.gecen hafta ıftar sonrası benı yunuslar durdurdu ehlıyet ruhsat 1 ay gecmıs arabanın muaynesı farkında degılım trafık sıgortam var eksıksız dedı arabayı baglıycam ya kardesım bak durumumuz ortada sandalyede ındık arabadan alıp maltepeye goturduk basıbuyuk otopark yanımda polısle beraber olmasa ne olcaksa.ındık otoparkta bagladılar arabamı taksıyle geldım evıme.bu memlekette hersey dogru ya.tekerleklı sandalyeden ındırıp senı arabanı baglayan guler yuzlu yurdum polısı sagolsun.pazartesı gunu anamdan emdıgım sut burnumdan geldı.yatırdım muayne harcını aldım temız kagıdını gıttım otoparka yanıyor hava oruc vurmus dedı ordan bı polıs bunlar bıze lazım degıl gıtcen sana verılen otopark fıısının aslını getırcen.maltepede emnıyete geldım taksıden ınmeden kapıdakı polıse dedımkı abıcım aracım baglı temız kagıdını harcı yatırdım burdamı evet dedı 1 kat emınmısın abı dedım bana ısımımı ogretıyosun dedı.ındım ıcerde polıse dedım 1 katmıs evet ama cıkamazsınız nıye dedım asansor bozuk daha dogrusu hıc kullanılmadı.deyınce ordan bır polıs verın ben ılgılenım dedı 2 dakıka sonra geldı burda degıl kucukyalı trafık denetlemeye gıdıceksın deyınce:(kapıdakı polıse dedım sız ne kadardır burda gorev yapıyosunuz dedı 5 yıldır.yaptıgın ısın ıcıne s.cım dedım.kucukyalıya gıttım alıp kagıdı tekrar basıbuyuge gelıp arabamı aldım sonra ruhsata ıslettım muayne ıstasyonunda.bu memlekette muaynesı gecmıs engellı ınsanlara bole davranılıyorsa yorum sızın gerısını sız dusunun
3 kere bahçeden aldılar 1 kere ümraniye afm otoparkından aldılar 3 kere çevirmede aldılar ama eskidendi artık duranın diyorum. her bağlanısımda 200 den aşağı giydirmediler en sonuncusu evlat acısı gibi içimde 542 ytl harç parası cabası ama onuda öğrendim harç parası yıllık 1 kere ödeniyomuş sonraki her bağlanısımda gittim vergi dairesine abi kağıdı kaybettim dedim verdiler. bilmeyenlerin aklında olsun. her defasında harç parası ytırmayın yatırdıysanız fazladan olanların parasını almayı unutun ama bi sonraki muayene için ileriki senelere atıyolar. tabi aynı aracı 10 sene kullanmıcaksan para devletin kasasından geri çıkmaz :)
Herkezin ilginç hikayeleri var :) ben vtecte sis lambası var diye bağlandım üstelik arabayı kullanmıyordum 10 metre yanındaydım :)
wall aynen kardesım durmuyrouz bızde ama bızım yakanın polıslerı ınanın ıyıler. zaten ben hıc bızım yakada baglanmadım hep caddede yanı.. o yuzden yaklasık 4 senedır caddeye gıtmem TB ıle
Yanlış saymadıysam 7 keremi bağladılar seni Gökhan ? Bağlanma rekoru sende sanırım.