benim başıma gelen S?? mevzusu idi ordan buldular şimdi bile yazmaya tırsıyorum :D
bugranın aşına gelen evrak memur hatası ondan bişey olmaz halledilir kolay işler ama şubeye gitmek kadar pis bişe yok:ofk:
Printable View
Ben zaten bahtsız bedevi.Gökten şey yağsa bana şey gelir o da seker,tövbe tövbe ya.
gel canım gel :)
Hayırdır kanka,nereye :)
msn e gel :)
Geçmiş olsun kardeşim...
ılgılı birim başkanı Eray beye akataralım senı Buğracım....:)
Gecmiş olsun kardeşim, halledersın merak etme. Muamelecıler out Ekeray in....;)
gecmııs olsun
valla bu aralr sapıttılar ben yağmur çamur başlayana kadar arabayı sürmeyi düşünmüorum
ama illaki bu zmanda geçcektir
şimdi 30 metre ilerden spor araba görünce buna bi kucaklayalımda görsün mantığı had safhada
huzur bırakmadılar bu aralar
Bugracım gecmis olsun.
bu aralar eksozlu arabalara takmış durumdalar
kanka geçmiş olsun
Bende cıkartmıycam bayrama kadar elımden geldığınce cunku cıddı derecede takmış durumdalar ve hıc laf dınlemıolar...
çok geçmiş olsun en kısa zamanda kavuşursun inş
özellikle bakırköy we çewresinde deli gibi uygulama war dkkat edin derim ben....
Teşekkür ederim.Saolsun Gökhan güzellik yaptı bugün bana.Beraber ilk C Bölge'ye yani Selamiçeşme'ye gittik fakat trafikten men olarak gözükmediğini söylediler aracın.Bizi Kuruçeşme otoparka gönderdiler ve arabayı gidip almamızı söylediler.Otoparka gittik,saolsun 2 tane polis abi yardımcı oldular ve Gayrettepe Şube'ye yönlendirdiler.Oraya gittiğimizde aracın şu anda trafikten men edildiğini öğrendik.Araç trafiğe uygun mu dediler,uygun dedim.Otoparktaki görevliyi arayıp araçta cam filminin mevcut olduğunu söylediler ve bana 2 kez sorunca bende evet var dedim.Tekrar Kuruçeşme'ye yolladılar ve filmleri tek tek söktük Gökhan'la.
Araç şirket üzerine olduğu için yarın gidip evraklarla beraber aracı çıkartıcam.
Anlayacağınız ortada hiçbir sebep yokken araç bağlandı.Sırf benim kaydımı düşürmedikleri için araç o kadar aydır men gözükmüş.
Allah akıl fikir versin cümlemize inşallah.
Gece 2 gibi unkapanında çevirdiler. baya bi incelediler ruhsatı. bilgisayardan birşeylere baktılar sonra bıraktılar. filme egsoza falan birşey demediler.
Bu arada geçmiş olsun Buğra
cok can sıkıcı gecmıs olsun ya..
Cok geçmiş olsun buğra.
Saolun arkadaşlar :(
Bugun 3 saat icinde 10 kadar motorlu 35-40 tane ısıklarda trafik polisi gördüm.
Hatta motorlu birisinden ara sokaga girip kactım.
Felaket heryer, fazla dolasmanızı tavsiye etmem.
gazlamak için gelmiyordur :)
ben dün gece indim 3. kez :D ama önde diğer aracı s virajına gönderdim telefonla bilgi aldım polis varmı yokmu diye öle gittim yoksa R'ye takar sahilde ilk çıkışa kadar geri geri giderdim :D
bugun polis olması başbakandan dolayıymış köprü ve üsküdar yolunda fena bi polis eşliğinde geçtik :)
buğra sitede 34 nzm 88 nikli arkadasa ulaş çözemeyeceği hiç bir iş yok tr nin her bölgesinde işini çözer numarası bana özelden ulaş veriyim
Gecmis Olsun Buğra A. ...yurdum polisi bu yapar yapar ağlanacak halimiz var..
ailemizin trafik müşaviri turbo nazmi :) çözülmeyen işler 5dakikada çözülür :)
Bugra geçmiş olsun inş en kısa zamanda arabanı alırsın...
geçmiş olsun çok sinir bozucu bir durum. bugün şişli tarafındada her köşe başında polis vardı bişey yapmasalarda insan tedirgin olmadan edemiyor :)
Teşekkür ederim.Gökhan'la beraber hallettik.Yarın yada Pazartesi kısmetse gidip alıcam.Yani anlayacağınız,bir polis arkadaşımız yüzünden bu haldeyim.Neyse,Allah büyük.
geçmiş olsun pazartesi de arabana kavuştun mu sıkıntı biter inşallah...
Allah yukarda o otopark görevlisine kafayı koymamak in zor tuttum kendimi
Adamın zaten 1 gözü gitmiş.Diğerinide sen mi götüreceksin :) İş alamaz raporu alıcak sonra yazık günah.Bırak,takılsın.Kendisini polis olmaya adamış :D
Bugün tekrar Gayrettepe Şube'deydim.Bu seferde ek olarak muayne harç makbuzu ve temiz kağıdı istediler.Allah'tan bulsunlar şu mübarek ramazan ayında,başkada hiçbir şey demek istemiyorum.
Adama diyorumki men gözüküyor,hayır diyor cam filminden bağlanmışsın.Resmen kendi hatalarını örttüler ya!
babaya gel dedim sanaaa :)