Benimde youtube'da videolar duruyor. Yersen hesabına özel mesaj atmışlardı youtube üzerinden hala kaldırmadım.Seninkiler rolling gene
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ılgılı birim başkanı Eray beye akataralım senı Buğracım....![]()
Gecmiş olsun kardeşim, halledersın merak etme. Muamelecıler out Ekeray in....![]()
valla bu aralr sapıttılar ben yağmur çamur başlayana kadar arabayı sürmeyi düşünmüorum
ama illaki bu zmanda geçcektir
şimdi 30 metre ilerden spor araba görünce buna bi kucaklayalımda görsün mantığı had safhada
huzur bırakmadılar bu aralar
Team PAŞAOĞLU
Bende cıkartmıycam bayrama kadar elımden geldığınce cunku cıddı derecede takmış durumdalar ve hıc laf dınlemıolar...
Teşekkür ederim.Saolsun Gökhan güzellik yaptı bugün bana.Beraber ilk C Bölge'ye yani Selamiçeşme'ye gittik fakat trafikten men olarak gözükmediğini söylediler aracın.Bizi Kuruçeşme otoparka gönderdiler ve arabayı gidip almamızı söylediler.Otoparka gittik,saolsun 2 tane polis abi yardımcı oldular ve Gayrettepe Şube'ye yönlendirdiler.Oraya gittiğimizde aracın şu anda trafikten men edildiğini öğrendik.Araç trafiğe uygun mu dediler,uygun dedim.Otoparktaki görevliyi arayıp araçta cam filminin mevcut olduğunu söylediler ve bana 2 kez sorunca bende evet var dedim.Tekrar Kuruçeşme'ye yolladılar ve filmleri tek tek söktük Gökhan'la.
Araç şirket üzerine olduğu için yarın gidip evraklarla beraber aracı çıkartıcam.
Anlayacağınız ortada hiçbir sebep yokken araç bağlandı.Sırf benim kaydımı düşürmedikleri için araç o kadar aydır men gözükmüş.
Allah akıl fikir versin cümlemize inşallah.
Gece 2 gibi unkapanında çevirdiler. baya bi incelediler ruhsatı. bilgisayardan birşeylere baktılar sonra bıraktılar. filme egsoza falan birşey demediler.
Bu arada geçmiş olsun Buğra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)