Bende memnunum :D
Printable View
avea pişmanlıktır.. öğrenci hattıdır.. :)
avea yıda vodafone nuda denedim :D bi kaç gün önce geçtim turkcell e tekrar. 500dk 1gb net 19 lira :)
En uygun fiyatlı paketi tarifeyi Avea verdiği için mecbur Avea.. Ha memnun muyum? Evet gayet memnunum bulunduğum yerler itibariyle çekiminde kalitisinde problem yok ve diğer operatördeki benzer paketler için iki katı ödemem gerekiyordu..
Yaşasın Avea bu sayede rekabet oluyor, bu da bizlere yarıyor.. Yoksa Turkcell alıp başını gidiyordu..
seneler once 1 kere eski kız arkadasımla konusmak için almıştım 10-15 dakika 1 konturmu 3 konturmu neydi sürekli kapanır kesilirdi, duvar görse evin içinde cekmezdi diger ordada cekmezdi. gına gelip kırıp atmıstım bir o, birde askerdeyken yan yatagımdaki devremle otururken benim catır catır konusup onun yatagın ucunda yere oturmasını gordükten sonra :D cünkü baska yerde cekmiyordu. coktardır avea bitmiştir benim için bedava olsa almam :)
turkcell de bu sıra iyi yerleştirmeye başladı, vodafone geçişlerini yaptırdım demin.
yıllardır kullanıyorum. sadece bu yaz bodrumda sıkıntı yaşadım çok kalabalıkta. ki ne TRCELL çekiyodu ne Vodafone.
Malesef avea ucuz etin yahnisi misali , çoğu yerde çekmiyor kanser ediyor. Vodafone ve turkcellde aveaya göre pahalı olduğu için çoğu kişi avea tercih ediyor. Ben bu operatörleri anlamıyorum, vodafone adam gibi tarife yapsa red tarifelerini dayatmaya zorlamasa aveadakiler düşünmeden geçer.
hattımı avea ya taşıyacaktım, fazla verip vodafone da kalmaya devem etme kararı aldım :D
Avea kesinlikle rezalet, 5 para etmez