LS1 ve ya LS6 fark etmez hepsinden bu gucler cikiyor zaten ls6 ile ls1 arasinda minor farkliliklar var.
Printable View
evet LS1 değil ama 6 da değil :) LS3 motor.
Ls1 den bu güçleri çıkartığınızda Ls1 olmuyordur artık sanırım :) yani bi yerden sonra N/A güç için hacim yetersiz kalıyor. benim ilk hedefim n/a güçü çıkarabildiğim kadar çıkarmak sonrasında nos takviyesi... sonrası içinde ilk postada dediğim gibi turboya yönelebilirim
Amaki şöyle bir durum var benim şuan sorunum Kasa :) yani artık çokta oyalanmak istemiyorum işimi hakkıyla yaptırabileceğim kimler var veya yokmu veya bu kasadan komple vazgeçmelimiyim :) öyle bir memleket haline geldik ki parayla rezil olmamak imkansız bende bu sorunu minumuma çekmek istiyorum
station wagon volvo ve ya mx5. danny george yazip bi aratin google da
N/a istediğimiz güç 550 570 hp arasından 250 shot ta nos kullanmayı düşünüyorum.. Şuanki setup bu yönde en azda 1 - 1,5 yıl bu şekilde kullanıcam sonrasında turbo düşüncem var. zaten turbo setup daha farklı egzantirik farklı sıkıştırma ve üst kapak kullanmayı düşünüyorum ama dediğim gibi şuanki setup 550 + nos
Öyle çok fazla bir iddiam yok Fırsatını yaklarsam süre kasacağım onun dışında eğlence olsun diye Roll yaparım fırsat oldukçada drag için piste girerim hepsi bu
dediğim gibi ilkbahara kadar vaktim var öyle çok acele bir durumum yok. hatta hazır yapmışken birde senin orada duran japon kraliçeye yapsak, ufff tadından yenmez :)
Ufak bir gelişme var.. ve ben yine içinden çıkmayacağım sanırım, Tekrar belirmek isterim W201 gerçekten çok sevdiğim ve kullanımıma uyan bir araç olduğu için ilk tercih sebebim ama diğer araçlarda yabana atılacak ve bu projelerde örnelleri olan araçlar.. Ltfen bilgisi olan veya yönlendirme yapacak arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim
ilk tercih W201
komple kasa güçlendirme vs. yapılacak tüm detaylar elden geçirilecek açıkcası sıfırdan toplanacak ve hedeflediğimiz güclerde kullanılacak
İkinci tercih
s14a 97 mod. 97 mod. kasa kaporta komple toplanmış iç dış boyası yeni iç mekanda bazı ufak tefek detaylar var..
Üçüncü tercih
Yine bir nissan ama S13 iç ve yürür de bol ekstraları olan bir araç yine boya vs. yeni yapılmış
burada tekrar yazayım benim kullanacağım alanlar Fırsatım olursa pistte süre kasmak Roll ve yine fırsat bulursam Drag yorumlarınızı bu durumuda baz alarak yaparsanız çok sevinirim
NOT: yazdığım kasalara olan hayranlıklarınız varsa lütfen bunu göz ardı edip objektif yorumlar yaparsanız çok sevinirim yani ben bunu seviyorum git onu al durumuna gelmeyelim :)
Ben olsam w201 güzel bır 190e 16v araç alır ona yaparım.16v ların body kıtı cok yakışıklı.
Cokta tarz olur.
Kasaya uyumluluk ve swap kit hazirligindan dolayi S13 derim. Bizde var ordan biliyorum. Stabilite cok cok iyi, motor durusu konumu herseyi cok uygun. Gelip gorebilirsin istersen bizdekini
Selçuk, kırmızı aracımı diyorsun eğer oysa onu gördüm güzel araç maşallah... ama nasıl bir hikmetse her s13 e bineni driftçi yaptı bizim ülke, kime s13 nasıl desem "oo muhteşem çok iyi drift aracı" diyor. yani rolling te yada dragta kullanılmaz mı pistte süre kasamazmıyım :)
Drift icin cok basarili bi setup oldu bizimki, aracin yol setupini ona gore yaparsan pisttede basarili olur neden olmasin, bizimkinde wisefab felan var aci icin. Sen normal pist icin ona gore kamber kiti coilover gergiler felan alacaksin sonra kas babam kas ;)
bu kadar basit ama Kırmızıya tekrardan maşallah... çok begendim ben özellikle göstergeyi kim akıl ettiyse kıyak olmuş banada iyi fikir oldu :)
drag için s13 de bir de r34 diff kullanırsınız mis olur :)
e36 :) ....
sebepsiz w126 coupe ve opel omega aklıma geldi öle ortaya atayım :)
FC RX-7 düşünebilirsiniz bence yurtdışında bolca örneği var hatta TR de de yapılmıştı 1-2 tane yanlış hatırmalıyorsam. Şu araç görünüm ve güç olarakta baya iyi duruyor her nekadar drift için yapılmış olsa da örnek olması açısından, sizde yükleyip pist için yürüyeni güçlendirip güzel bi canavar ortaya çıkarabilirsiniz.
http://www.stanceworks.com/2013/02/t...owered-fc-rx7/
estağfurullah sadece lafın gelişiydi sadece sec kasa doğuştan v8 taşıyor üzerinde ve belirli bir bütçeniz var kafanızdada bir kısmını kaporta boya şase güçlendirmeye ayırmışsınız w126 fazla uğraştırmaz diye düşündüm elbetteki siz ve diğer bilgi sahibi kişiler bazı şeyleri çoktan düşünmüştür benimki sadece fikir:) bir yola girmişsiniz inşallah hayırlısıyla gerçekleştirirsiniz
sen öyle ortaya atayım dedin diye Şaka yaptım kardeşim alınma :)
daha önce değerlendirdim evet doğuştan V8 ama öyle cok ciddi bir güç yok yani, W201 için yapılan işlemleri W126 içinde hemen, hemen yapmam gerekiyor. burada benim açımdan ağırlık etken oluyor ve W126 daha agır.. ben maks 1350 1450 arası bitirmeyi istiyorum
yorum yapma zahmetinde bulunan Fikirlerini esirgemeyen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler :) Araç hakkında W201 e karar verdim.. bir aksilik olmaz ise Projeye bununla start vereceğim
Allah utandırmasın inş.
Arkadaşlar Projeyle ilgli söyle bir sorum var.
daha öncede belirttiğim gibi Araç için W201 kasaya karar verdim şuan güçlendirme için plan yapıyoruz.. burada Güçlendirme işlemleri tam olarak nasıl olmalı Dikkat etmemiz gereken yerler neresi Alt bağlantı ve köşe destekler nasıl olmalı gibi soru işaretlerim var..
Yardımlarınız için şimdide teşekkür ederim
NEO Motorsport gibi rallilere ve drift için araç hazırlayıp bunlara TOSFED onaylı rollcage yapan biryere gidip aracı lifte kaldırıp bakmak daha iyi olucaktır. Ayrıca mutlaka Roll Cage olmalı. Roll Cage sadece kaza anında işe yaramıyor. Şasenin rijitliğini oldukça arttıran bir işlemdir.
SFI chassis build diye aratirsan gereken bilgiyi bulabilirsin. 25.5B uyacaktir.
W201
Cok dogru bir secim
Yakindan takip edicem gelismeleri
Aslında Maslakta bu işi yapan biriyle konuştum kaba taslak bir fiyatta paylaştı ama diğer taraftan benimde has amerikancı kasa kaporta işlerinde gerçekten sanatı çok iyi olan ve bir çok projeye imza atmış iyi bir ustam var. Oda biz yaparız diyor.
Tek sorun daha önce güçlendirme yada Roll bar yapmamış olması:( dolayısıyla Tam nerelere güçlendirme yapılmalı ağırlık dengesi vs. bu konularda nelere dikkat edilmeli rollbar için olan işlemler gibi konularda pek bilgi sahibi olmamamız sorun oluyor... Ama bütçe olarakta biraz ekonomy yapmam lazım :(
Güncel diyelim