12-14 yaş öğrencilerim maça çanakkale merkeze geliyoruz…gezi ve yemek konusunda fikirlere açığız
Printable View
Özelden mesajnattım hocam
Abi selam
Çanakkale de kısa süre yaşadım, 2019 da
Sık sık gideriz.
Kordon boyu baştan sonra yürümek için güzeldir.
Yeni Kordon diye tabir edilen KIYI AVM nin önünden yürümeye başlayıp Truva Heykelinin olduğu bölgeye karar yürütmeyi tavsiye ederim çocuklara. Biz kızımla her akşam yürürdük.
Kıyı Avm karşısısında 17 Burada Avm var ama Avm gezisi önermiyorum. ( KIYI AVM Yeme içme üzerine ama genelde gece eğlencesi )
Yaşları az daha büyük olsaydı HANGOVER - VARUNA MEMPHİS derdim yeme içime için ama Feribot İskelesi civarındaki saat kulesinin orada öğrenci işi yeme içme yeri fazlaca var. Ama tavsiyem SARDALYA BALIK evi gibi bir yer ile anlaşıp Balık Ekmek vs olur.
Kordon başında Şakir'in yerinde çay-kahve molası, sonra hemen yanındaki donanma müzesi gezilir.
Şakir in yerinden yukarı yürüdünme AYNALI Çarşı ya gidilir, ara sokakları hep mağazalar yürüme yerleri.
konaklama için kalabalık konaklama olacaksa FİGEN APART OTEL, Sahibi tanıdık. ( Meydan da değil )
Çetinkaya Otel meydanda, sahibi tanıdık.
Konaklama kepezde kalıyoruz lise pansiyonunda fiyat uygun …sardalya balık bunu yazıyorum çocuklar her zaman gelemez gezsin görsünler çok tesekkur ederim
Aynalı carsıdaki fırın ve yanındaki saglı sollgu 2 tane wafflecının kokusu sokagın basından gelecektir muhtemelen tamda yaşları atıstırma için oralarada gidebilirsin Gökan