Hem ucuz hem hızlı , şarjı kastığım halde 1 gün gidiyor normal kullanımda 2 günü rahat aşıyor lg g2 almanı öneririm
Hem ucuz hem hızlı , şarjı kastığım halde 1 gün gidiyor normal kullanımda 2 günü rahat aşıyor lg g2 almanı öneririm
lg g2 hala f/p olarak en üst düzey telefon. 1200 tl civarına 32gb'lığı bulunuyor. hafıza yetmez derseniz ki 32 gb ciddi bir kapasite airdroid e yükler geçersiniz dosyalarınızı, o da olmazsa duo usb belleklerden alıp kapasitenizi artırırsınız. lg g3 2k ekran koyarak hayatının hatasını yaptı. ısınıp işlemci gücünü ve ekran parlaklığını kısıyor telefon aktif kullanımda.
düşünmüyorum demişsiniz ama sony'i de göz önünde bulundurun.. gelecek olan z3 compact tam bir performans canavarı olacak ve uzun süreler sorunsuz ve stabil kullanılır..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Ne alırsan al, çığ gibi gelişen teknoloji piyasasında gün gelecek değer kaybedecek. Eğer sık telefon değiştiren biriysen, iPhone sana göre, kendi içinde rakibi olmadığından diğer telefonlara nazaran ikinci eli daha yüksek. Android pazarında çok fazla üretici olduğundan her geçen gün farklı bir model çıkıyor ve android telefonların piyasası çok hızlı düşüyor.
Benim görüşüm, eğer android alınacaksa Asus Zenphone 5dir. Tam F/P telefonu. Anneme bunu almayıp SIII Mini aldığımdan dolayı pişmanım![]()
"Korkmadık, savaştık"
Bu siteden faydalanabilirsin. Şu ana kadar kadar aldığım tüm ürünleri buradan inceleyerek aldım. Pişman olduğumu hatırlamıyorum.
http://www.testfreaks.com/cellphones/?sort=score
Çok para veremiyim dersen en mantıklı seçenekeler "g2" ve "note2" olarak görünüyor.
z3 içinde ısı boruları kullanılıyor diye biliyorum. Isınmayı minimuma indirdiği yönünde yazılar okudum. Suya ve toza karşı dayanıklı olması şuan en iyi kamerayı kullanan android cihaz olmazı bence alınabilir kılıyor.
Ayrıca z ve z1 deki ekran ile z2-z3 ekranı çok farklı. Bütçe varsa xperia z3 eğer kısıtlıysa lg g2 32gb en iyi seçenekler bence. (g2 32 gb kullanıyorum)
Samsung arayüzündeki şişmeler ve malzeme kalitesinin note serisi hariç yerlerde olması sebebiyle alınmamalı bence.
note3 + 10 bin mahlık zero lemon nfc bataryası... efsanetelefon bavula dönüyor ama herhalde çok rahat 7 gün şarjsız götürür
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
discovery felan hayatta bakmam marka 2.el sorunsuzluk hiç iyi deyler duymadım bununla alakalı.
s4de cok ısınma vardı sarjı az gidiyordu bana 1 günü çıkarmıyordu sabah alıyordum sarjdan aksam 5 gibi bitiyordu aslında hiçbuyandanda bakmadım çok sarj edılıyor bataryasıda yıpranıyor cok ve yenilemek gerektiğinde kapalı bir kasa sorun cıkartıcak g2yi eledım kafamdan.
g3 konusunda ekrandan dolayı günü çıkaramama sorunu varmı tek kafamı karıştıran nokta o yoksa direk alıp geçeceğim bir telefon işte z2ye baktım z ile aynı gibi farklılık yok ekran aynı hanı z3 ne olur bılmem ama fiyatıda 2000 üstü çıkar almam zor gibi onu
toza suya dayanklı olması ciddi büyük avantaj sarjıda testlerde en iyi giden telefonmuş kamerasına zaten laf yok bilmiyorm çıksın onuda düşünebilirim tabiki bütçemi aşmazsa.
suan kafamda şekillenen
1 g3
2 z3
3 note 3
Mahşein üç atlısı
dmrc garaj
35 cvk 31 s2000
35 eu 122 vti
35 ke 9481 egk20
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
şu mesaj editi geri getirinama olucaktı
tabletten yazınca arasıra karışıyor
![]()
şu an tamamen bu moddayım telde
![]()
caps deki amk nın açılımı "azıcık mantıklı konuş" yanlış yerlere çekmeyelimbelirtiyimde..
G3 ısınma problemi yaşıyor ve 4k ekran performansı düşürüyor yorumlardan okuduğum. Bence ilk sırada g3 olmamalı.
3 gb modeli var tr diye biliyorum. Sadece 32gb lik model 3gb ram ile geliyor bu arada. Illa 2gb lik ucuz olanini alicam dersen 16gb lik var olmasi lazim
1080p bence de yetermis aslinda, halen tv-monitorlerde bile 1080p yetiyorken telefonda 2k (4k yazmisim eski mesajimda ama 2k cozunurluk) bence gereksiz, ama gelecege donuk bir yatirim olmus.
Valla acikcasi alirken cok umursamadim, 70 dolara alinca pek sallamiyosun![]()
kullanan birisi olarak kesinlikle Lg G2 derim... G3 ü henüz denemedim ekran ciddi güç harcadığını söylüyorlar pilde ne kadar etki etti bilmiyorum. G2 de hem konuşma, neredeyse tam gün internet dolşımı vs. derken akşama kadar gidiyor. eve döndüğümde % 20 30 civarı şarzı oluyor. yani pil konusunda kesinlikle LG kullanım olarak da 1.5 yıldır aynı anda hem S4 hemde G2 yi kullanıyorum gerekk hız gerek yaşanan sorunlarla alakalı yine kesinlikle G2 derim
şuan note3 un fiyatı 1700tl lerde sıfır bence başka cihaza bakmaya gerek yok , kalem cok onemli değilse 2. olarak g3 veya samsung s5 oneririm
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
g3 günü çıkartır normal bir kullanımda ancak performanslı kullanımda sıkıntı yaşatır. 2k ekranla birlikte çok fazla piksel sığdırılmış durumda rami çok meşgul ediyor gpu.
g2 almak çok mantıklı g3den de fazla gidiyor şarjı. pili 2 sene götürür 2 sene sonunda da uygun bir fiyata değiştirtebilirsiniz bu gözünüzü çok korkutmasın.
z ile z2 arasında dğlar kadar fark var. kasa plastikten alüminyuma döndü, ekran 5'ten 5.2 ye çıktı bu arada tft iken ips oldu. stereo hoparlör yerleştirildi, işlemcileri arasında dağlar var biri snap600 diğeri snap800ab, kamera çözünürlüğü 13'den 20.7'ye çıkarıldı. daha liste uzayıp gidiyor. şuan paralelde 1600 liraya z2 bulunuyor z3ü beklemeye ve yüksek fiyat vermeye değmez aralarındaki farklar fiyatına değmeyecek çok çok az. normal kullanımda 2 gün gidiyor, hardcore kullanınca bile bir günü çok rahat çıkartıyor.
g3'ün iki modeli de satılıyor Tr'de ancak 2k ekran yüzünden almak çok mantıksız. üstüne bir nesil rahat telefon değiştirilir hadi değiştirmedin 2k içerikler yaygınlaştı diyelim o işlemci ve gpu yetmeyecek pili deli gibi sömürecek yetişemeyip ısınınca da performasını kısacak ki fhd oyunlarda bile kısıyor telefon kendini.. geleceğe olan yatırım da değil lg'nin ki sadece ben yaptım oldu demek için yapılan mantıksızlık.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Lg G3 ün ekranı çok ısınıyor bu yüzden tam parlaklıkta kısa süre sonra ekran kendini kısıyor ve ciddi anlamda şarj yiyor.
Note 3 yerine alınıcaksa s5 alınmalı samsung s5 de arayüzü daha sade ve stabil bir hale getirdi, note 3 o kadar donanıma ragmen çok saçmaladığı oluyor(beklerseniz note 4 de olabilir).
iphone 5s "Gerçek anlamda telefon" arada giriyim 2 ufak oyun oynayım, günde yarım saatte web de gezerim diyorsanız yaklaşık 1 günü tamamlıyor.
Xperia z1 ede bakabilir siniz hem fiyatı iyice uygun oldu 1300 civarı hemde şarjı gerçekten güzel giden bir cihaz.
Lg g2 içinse ekran ciddi anlamda hassas 2 tane aldım 2 sininde ekranı kırıldı. Saglam bir kılıfla kullanmak şart.Birde gece video çekimlerinde fps düşmesi (halk arasında videoda yavaşlayıp görüntüyü kayık çekme durumu var).
Cihazların hep kötü yönlerini yazdımama zaten hepsi üst seviye cihazlar diger alanlarda birbirlerine karşı pek üstünlükleri yok hiçbiri pişman etmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)