Bir gün mutlaka;
Kapalı garajlı (2-3 araçlık mümkünse lift de olsun), müstakil, bahçeli (kendime yetecek kadar domates, salatalık, biber vs. yetiştirebileceğim), bahçesinde 2 tane german shepherd olan bir evde yaşayacağım :D
Printable View
Bir gün mutlaka;
Kapalı garajlı (2-3 araçlık mümkünse lift de olsun), müstakil, bahçeli (kendime yetecek kadar domates, salatalık, biber vs. yetiştirebileceğim), bahçesinde 2 tane german shepherd olan bir evde yaşayacağım :D
Ölmeden mutlaka bir 106 alıcam demiştim..
Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki sabrın sonu selametmiş..
Komik ve ilginç gelebilir belki ama gönül rahatlığıyla ölebilirim.
bir gün mutlaka ispanyaya gideceğim..
bir gün eski bi araç alıp sapa sola vura vura parçalayacam :D
bir gün mutlaka eski sağlığıma kavuşucam.
gt500..............
Orman içinde ahşap bir ev yaptıracağım
Bir gün mutlaka kendime ait bir garajım olacak ve içinde bir e46 m3 csl'im olacak (m5,m6 da olabilir :) ) bütün günümü onunla uğraşarak geçirmek isterdim. Çok mu uçtum ? :angel:
bir gün mutlaka süper lotoyu tutturacağım :D :D
Bir gün mutlaka hacca gidicem..
Ölmeden vegasa gidip poker oynıycm ve bunu yapıcam :)
s2000 alıcam :)
Bir gun mutlaka bizi bu duruma dusurenlerin anirarak geberdigini gorucem.
birgün mutlaka tam bağımsız sokaklarında itlerin gezmediği TÜRKİYEMDE sokağa çıkacağım
Bir gün mutlaka saygın bir iş adamı olacağım
yillardir hayalini kurdugum hayata cok az kaldi bu aralikta çekme karavanima kavuşup uzun muddet ortadan kayboluyorum telefon yok internet yok stresten uzak ege kiyilarini dolaşicam.bu iş bitsin sonraki hayalimde hazir :)
Motorla Adana'dan çıkıp kıyı şeridinden Bursa'ya kadar gezmek
Bir gun mutlaka 1 araba 1 seneden fazla binecegim :) saka bi yana bir gun mutlaka yamac parasutu yapacagim (yukseklik korkum varda) :)
... eskilerden tas gibi bi volvo alip izmirdeki apacileri, sahincileri temizlicem.
http://scontent-a.cdninstagram.com/h...51265059_n.jpg
Çokta fark etmez devamındaki rakamın neolacağı yada modeli Mx :)
... uçak kullanmak istiyorum :)
Bir gün inşAllah kendi işimi kurup kapısını kendimin açtığı bi mekanım olucak:)
İstediğim gibi sakallarımı uzatacağim
Çok şükür bu zamana kadar ne istediysem oldu..Allaha Hamd olsun.