1 ay evvel ethica 3600dü 7.basamak
arkadaşlar yeni bir konu açmak istemedim,
yeni bir araç alımı olacak sanırım,uygun çıkıyor diye annemin üzerine alırdım hep trafik sigortası yüzünden geçmiş dönemde ya 2 yada 3 tane üzerime kayıtlı araçlarım oldu,trafik sigortası bu durumda kaçıncı basamaktan çıkar ?
Sigorta süresi yaklaşıp, 35 şirketten teklif karşılaştırması yapmak isteyen olursa mail adresim: mertserdrsigorta@gmail.com
Sigorta süresi yaklaşıp, 35 şirketten teklif karşılaştırması yapmak isteyen olursa mail adresim: mertserdrsigorta@gmail.com
Güncel olarak yapan arkadaşlardan teklif alabilir miyim ?
Güncel varsa ben de iletişim alabilir miyim lazım olacak
0539 404 55 15 yardımcı olurum arkadaşlar wpden yazabilirsiniz.
sıgortam 1 ekım de bıtmıs yenı farkettım kasko 3 ekım pazartesı yaptırmak ıstedıgımde ındırım hakkı veya ceza durumları ne oluyor
Kasko için Mapfre ile Axa arasında kaldım, mapfre 7 milyon imm , axa 5 milyon imm 'li teklifleri birbirine yakın.Hangisini tercih etmeli ?
Fiyat farkı yok ise yüksek imm olanı tavsiye ederim. Servis tipleri muafiyet vbg. teminat ve değerlendirmeler eşit ise iki şirket arasında çok büyük farklılıklar görmüyorum. TR operasyonlarını benzer alt yapı firmalarına yaptırıyorlar zaten.
Axanın servis ağı anadoluda daha geniş ege ve çevresinde mapfrenin yani üç aşağı beş yukarı aynı değerlendirmedeler.
Fiyat farkı yok ise 7m imm mapfre yaptırıp geçin bence.
iş yoğunluğumdan dm bakamıyorum.
whatsapptan ulaşabilirsiniz 0532 374 02 22
tüm sigortalar mevcut.
Teklifler için iletişim.
0530 031 8875
murat@renpar.net
Merhabalar
Sigortacı abilere bir sorum olacaktı.
Motorsikletle ufak bir kazaya karıştım.Büyük ihtimal kusurlu %100 ben olacağım gibi.Arkadaşın ekipmanları da zarar gördü.Kask çizildi galiba montu da yırtıldı.Bunları zorunlu trafik sigortası ve İMM poliçesi karşılar mı? İmm de var ayrıca.
Kasko yaptıramayanlara özel
mevcut trafik sigortanıza ilave olarak
Trafik ihtiyari mali mesuliyet sigortası (imm)
5.000.000 TL imm + manevi taz.teminatı
Prim 2476 TL
10.000.0000 TL imm + manevi taz.teminatı
Prim 2680 TL
Peşin Fiyatına 8 Taksite kadar yapıyoruz.
şu anki güncel primlerdir, değişkenlik gösterebilir.
mevcutta geçerli trafik sigortası olan herkes yaptırabilir.
instagram gokselsigorta
whatsapptan ulaÅŸabilirsiniz.