konuyu hortlatalım...
ne dizel alınır bu devirde? az yakmalı sağlam olmalı.. sümbül hariç..
Printable View
konuyu hortlatalım...
ne dizel alınır bu devirde? az yakmalı sağlam olmalı.. sümbül hariç..
valla benim favorim uzunca zamandır grande punto ;)
Ben fiesta diyorum 1.4 yada 1.6 TDCI. özellikle 1.6 TDCI;)
valla yavuzun punto ile şehirler arası tapagaz 4,1 şehir içi ise 2,1 ortalamayı görünce benim fiat aşkım tekrar kabardı ;)
Grande Punto + 1 C.tesi Pazar full test ettim dağ bayır gezdim bayıldım bayıldım hatta aşık oldum. Yol tutuşu, konforu ve donanım seviyesi oha dedirtti :)
2006 model cam tavan digital klima sub'lı orjinal ses sistemi olan paketti araç. Dynamic sanırım.
1.3 Mjet çok başarılı tatminkar bir motor.
valla yavuza pm de atabilirsin
en basit örneği yaklaşık 200 liraya istanbul-ankara ( ankarada 2 gün sürekli gezi )
ankara-istanbul yaptık ve istanbula geldikten sonra 1 hafta falanda aynı mazotu kullandı
fiyat aralığı ne olacak?
FİAT'ın G.Punto ve Punto Evo'sunu tavsiye ederim.
Seni hem fiyat hem donanım hemde yakıt konusunda sonuna kadar tatmin edecektir.
Bu puntoların 1.3 M.jet lerinde iki motor seçeneğimi bulunuyor?
biri 90Hp galiba diğeri 75 Hp.
corsa c ve dlerle ile aynı motora sahip benimlede aynı motora sahip ama ben bugüne kadar 4.7nin altına düşemedim hemde gaza bile basmadım. hemde chipli yani bi tuhaflık söz konusu. acaba bozuk mu :)
golf6 1.6tdi dsg
ümitköyden keçiörene trafikte 4.3l/100km'm var:)
Yavuzun araba mk2 punto sanırım 1,3 75 lik ve chipli şuanda 90 hp lerde falan
cosralar kaç kilo bilmiyorum ama bir avantajıda yavuzun kasasının hafif olması
tabi birde bakım faktörü var hep yetkili serviste bakımları yapıldı ve yüzbini devirdi
dediğim gibi yavuz geldiğindede yazar zaten
1.9 PD engine..
275 hp 110 sabit adana istanbul 134 tl..
dizelde hacim cok onemli..coook.
model takıntınız varsa corolla dizel yoksa a3 1.9.. çok keyifli araçlar
206 hdi Sw de çok güzel, çok az yakıyo.
kesinlikle hacimli dizel tavsiye ediyorum..
2004 A3 2.0 TDI lar nasıldır sağlamlık ve yüklemek açısından?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...-6-ileri/detay
bunlar tam bu zamanda kullanılacak cinsten bence. az yakan çok yakan yakışıklı modeli
120d; parada, limit problemi yoksa eyer,
benzinlisinden daha hızlı bi otomobil ve sıradan değil. Acukda modifiy vti la yürür alayına go :)
1,6'yı herzaman 1.3 e tercih et...
Fiatların göstergeleri saçma ötesi.Uzun yolda tapagaz 4.1 litre yakan araba 1 depoya tapagaz 1100 km falan gider (depo 45 litre varsayıyorum),demek tapagaz 1100 km gidiyorsa ekonomik gidişte 1400-1500 gitmesi lazım :) ki öyle bi dünyaya ulaşmak için ne içmek lazım bilmiyorum :)
İnsanları yanlış bilgilendirmenin bir mantığı yok.Yol bilgisayarında anlık 2.1 ortalama hiç bir şey ifade etmez o araba tapa gaz 4.1 falanda yakamaz.
3.20d tercih edilmeli şahsi fikrim bu araçlar arasından 163lük versiyonuda olur 184lüğüde fark etmez , chiptuning ile yarışlara gir ister 120 ile git 6.5 litre yak , her derde deva 1 araç.....
sen ne çok biliyosun yaa
ben yavuzun arabasından örnek verdim ve canlı şahidi olarak ben ve xor korayı söyledim yaktığımız yakıtı koyduğumuz benzini biz biliyoruz
evet araç ortalamada 4,1 yaktı ankara seyahatimizde ve klima full açık ve çoğu zaman 140-150 den aşağı düşmeyerek :icon_tup:
gülüm bmw lere girme turbosu enjektörü ıvırı zıvırı sorunlu baş belası araba
punto nun ikinci eli yok 3 kuruşa gider
corsa / fiesta olabilir fiyatı uygun olsun diosan fena değil
fiyatla ilgili sıkıntı yoksa a3 1.9tdi ben seçtim alınabilir evladiyelik ve hep 2. eli var..