Ne kadar materyalist basit bir dünya.
Printable View
Ne kadar materyalist basit bir dünya.
bu videoların doğruluğu konusunda şüphelerim var tabi ama gerçekte yaşanması da pek ala mümkün :) yani bugün bir ferrari, porsche, lamborghini gibi araçlar ile her türlü götürülür. hatta bazı semtlerde e coupe, 4 serisi filan bile iş görür :)
Yukarda bi abimiz yazmış ankarada Tofaş E30 ve e36 tarzı aracın varsa bunlar kadar güzel olmasa da düşecek hatun sayısı yeterince fazla :) canlı şahit oldum arabaya binmek için ne gerekiyorsa verecek tipler var arabaya bin inince kafana sıkıcaz desin yine binerler :D
Olay tamamen bulunulan yerin imkanlarina bagli. Kibris gibi toplu tasima olmayan bir memlekette tipoyla bu isi yapan arkadasim vardi :)
Video kurgu olsada olaylar gerçekten bu şekilde kuruçeşmede siyah corvette gözümüzün önünde aldı yürüdü :)
Bu video reklam olabilir veya olmayabilir ama ortamına göre iş yapan bir sürü araba var.Artık kızlar isimleri değil plakaları ezberler olmuşlar.Arabası olsun benim olsun diyeni de var 320d si olsun hem yanlasın hemde prestiji olsun diyeni de var:D
valla bu sekılde olmasada ben 50 000 tl lık mınıylede sırf arabaya bıncem dıe cok kız goturdum :D
Zihniyetlere inanamıyorum ya hakikaten butür reklamlar insanları hayal dünyasına itmiş durumda , ankarada ne olur bilmiyorum ama olayı kendi tarafınızdan düşünün birazda.. Örnek olarak biri benim eşime yada kardeşime böyle bir teklif yaparsa üzerinde sikertme oynarım.
demekki neymiş bugatti alıyormuşuz hep beraber :D
Malesef arabaya bakan cok kız var :)
Araba aşırı farkediyor ama hiçbir araba bir motorsiklet çekiciliğine sahip değil kızlar üzerinde beyler, unutmayın bunu :D Hele ki binerse motora, gece sonunda kaçma şansı yok..
valla bilemiyorum benim gördüğüm edindigim tecrübeler böyle
kimse kimse üstüne atlamıyor aa bunun atıyorum mercedesi bmwsi var vermem lazım diye :D.
çalış biraz ne ekersen bicersin sen yürüycen o koşmaya baslıyor zaten ;) ihtiyaç olan şey çene ve laf yapan agız yada bunu yapan 1 arkadaş :D
viral reklam olabilir ama farketmiyor istanbulda dahi supersporta biniyorsan teklif etmene bile gerek yok yolda yolunu kesip teklif edenler oluyor. USA da bu iş çok daha rahat ve kolaydır videodaki gibi..
Günümüz dünyasında hayal satma stratejileri :)