Aracımda 235/40/18 lastik kullanıyorum. 1tanesi patladığı için almısken 4 tane yeni alıyım diyorum. Sizin bir öneriniz varmı acaba konfor, kullanım, fiyat açısından iyi bildiğiniz önerdiğiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.![]()
Aracımda 235/40/18 lastik kullanıyorum. 1tanesi patladığı için almısken 4 tane yeni alıyım diyorum. Sizin bir öneriniz varmı acaba konfor, kullanım, fiyat açısından iyi bildiğiniz önerdiğiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Bu kategoride Pirelli P Zero Rosso tercih ederim.
Performans ve sessizlik konusunda çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
Çok daha düşük bütçeli geçici bir ürün düşünüyorsanız Petlas spor serilerine bakabilirsiniz.
pzero rossoları araç sanırım golf golfle ısıtmak ve tam performans kullanmak tahmin ediyorum ki zor olucaktır bütçe kısıtlıysa petlas pt741 mantıklı olur
petlas pt741 225/40/18 kullandım fazla ses yapıyordu bana göre. 1000 km olmadan sattım.onun yerine nankang ns-20 almıştım yaklaşık 15 bin km kullandım gayet memnundum.Bütçeye göre daha iyi lastikler alınabilir tabi.
Conti sc ler kadar çabuk biten lastik icat edildi mi merak ediyorum
Evet gayet iyiler ama std binek arabada bile muazzam düşük ömürlü..
Asymmetric 2 veya P Zero Nero iyi bi tercih olur.
Konunun takipcisiyim aynı ebatlarda bende Scirocco için arıyorum Pirelli P zero tavsiyesinde bulundu herkes düz pzero ama nero yada rosso değil kullanan tavsiye eden varmı acaba ?
Evet araç golf. Peki hangi lastiği bu araçta tam performansta ısıtır kullanırız ? Yada kaçımız tam performansta kullanıyoruz ki günlük kullanımda...
Banada petlas öneren oldu şimdi kafam karıştı birazNankang'da aklımda olsun oda olabilir.
Diğer arabamda conti kullanıyordum tabi 16 idi lastikler, belli ömür biçemeden sattım aracı. Ömür olarak ne kadar mesela ?
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)