User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: İstanul-Tekirdağ taraflarında erkek alman kurdu arıyorum

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İstanul-Tekirdağ taraflarında erkek alman kurdu arıyorum

arkadaşlar merhaba . öncelikle şunu belirteyim arananlar bölümüne bilerekten konu açmadım ürün gibi gözükmesin sonuçta bir can .
    istanbul silivride ikamet ediyorum bu civarlarda yakın çevrede erkek alman kurdu arıyorum 1-2 yaşını geçmiş çiftleştirmek için.kendimde 5 yaşında dişi çok güzel bir alman kurdum var.showline cinsi uzun tüylü,düşük bel kızıl ve maskeli.evimiz müstakil sayılır oldukça büyük bir bahçemiz ağaçlık vs var. yer sorunu yok.Çevresinde olan bilen varsa irtibata geçerse çok sevinirim köpeğimizin ilk çiftleşmesi olcak onlar için çok önemli yaşlanmadan birkerede olsa yavru almak istiyorum ticari amacım vs.yoktur.
    irtibat numaram:05535360426 hakkı
    Hakkı Can Eryüzlü...

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba . öncelikle şunu belirteyim arananlar bölümüne bilerekten konu açmadım ürün gibi gözükmesin sonuçta bir can .
    istanbul silivride ikamet ediyorum bu civarlarda yakın çevrede erkek alman kurdu arıyorum 1-2 yaşını geçmiş çiftleştirmek için.kendimde 5 yaşında dişi çok güzel bir alman kurdum var.showline cinsi uzun tüylü,düşük bel kızıl ve maskeli.evimiz müstakil sayılır oldukça büyük bir bahçemiz ağaçlık vs var. yer sorunu yok.Çevresinde olan bilen varsa irtibata geçerse çok sevinirim köpeğimizin ilk çiftleşmesi olcak onlar için çok önemli yaşlanmadan birkerede olsa yavru almak istiyorum ticari amacım vs.yoktur.

irtibat numaram:05535360426 hakkı
    Köpeğim çakır 2.5 yaşında hiç çiftleşmedi techturkeyde konumda var zaten secereli Çatalcada çiftlikte şartlarım senin dişini beğenmem gerekli ırkına uygun safkan olmalı ve Çatalca'da çiftliğimde çiftleşmeleri benim için daha uygun yerim müsait gelir görürsün yavru olarakta yarı yarıya istiyorum uygun olursa dönebilirsin bana

http://www.techturkey.com/forum/sohb...-ariyoruz.html Burdan köpeğimi inceleyebilir veya Çatalca ya gelip bakabilirsin.
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tikkat Laz

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    köpeğinize maşallah aynı bizimki gibi face book kullanıyormusunuz size resimlerini atayım
    Hakkı Can Eryüzlü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    05327889616 whatsupdan atabilirisiniz
    Tikkat Laz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler